Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Soprana Bianca Ionescu, la „Totul pentru dragoste”: „Am realizat imediat după divorț că l-am iubit foarte mult pe soțul meu”

Publicat:

Bianca Ionescu, artista de renume, a avut parte de succes inca din zorii carierei, a fost casatorita de doua ori și are un fiu. Despre poveștile ei de iubire, dar și despre marele regret pe care il are, ea vorbește astazi, de la ora 14.00, la Antena 1, la ”Totul pentru dragoste”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O iubire cat o viața. Marea poveste de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și soțul ei: „Prima oara, nu mi-a placut deloc de ea”

22:20, 30.06.2024 - Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au fost impreuna 67 de ani, o poveste de dragoste care a durat o viața. Barbatul i-a fost alaturi și in ultimele clipe din viața. Marea actrița a teatrului și a cinematografiei romane a murit duminica, 30 iunie 2024, dupa mai multe probleme de sanatate.

Cum s-au cunoscut Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei. Nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu mi-a placut deloc de ea”

16:15, 30.06.2024 - Iubirea dintre Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu a fost una dintre cele mai frumoase și durabile povești de dragoste din lumea teatrului și cinematografiei romanești. Intalnirea lor a fost una providențiala, marcata de respect reciproc și admirație profesionala. Cum s-au cunoscut cei doi? Povestea…

Soția barbatului ucis in accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu ma las batuta. Mai bine mor”

07:25, 25.06.2024 - Patricia, soția barbatului ucis de Mario Iorgulescu. fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, vrea sa mearga la CEDO, transmite Antena 3 CNN. Inalta Curte a anulat hotararea de condamnare, iar procesul se rejudeca.Femeia a ramas la 21 de ani vaduva cu doi copii. Ea i-a transmis un mesaj lui…

Andreea Liptak, dezvaluiri la 12 ani de cand a plecat de la PRO TV: „Mi s-a spus: «Ai intrat pe post astazi și ai ieșit de pe post tot astazi»”

10:56, 13.05.2024 - Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la PRO TV, a facut dezvaluiri neștiute despre viața sa profesionala. A renunțat la televiziune in anul 2012 și spune ca nu și-a dorit niciodata sa fie la fel ca Andreea Esca.Andreea Liptak este cel mai nou invitat al podcastului „Altceva cu Adrian Artene” și a…

Mult zgomot pentru conferința lui Cirstoiu

21:10, 19.04.2024 - Marea conferința de presa a profesorului Catalin Cirstoiu n-a lamurit nimic. A fost  organizata la una din intrarile  Spitalului Universitar de Urgența nu pentru a  se retrage din cursa și nu pentru a lamuri indoieli și acuzații.  Singura rațiune explicita  pentru care a fost  amplasata la o intrare…

Papagali, martori intr-un proces de divorț: Cum au dat-o de gol pe soția infidela / FOTO

02:06, 16.04.2024 - Un turc a venit in fața judecatorului intr-un proces de divorț cu doi papagali pe umeri, aceștia fiind martorii pe care ii invoca in cazul sau. Avocatul reclamantului a dezvaluit ca papagalii repetau intruna o propoziție care a condus la descoperirea inșelaciunii: "Soțul meu nu este acasa, vino!".

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.


Ce parere ai despre aceasta stire?