Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asta, DA, BĂRBAT! Iubitul Andei Adam: "Iubirea nu se face cu buletinul pe frunte"

Publicat:

Cei doi sunt destul de zgarciti cu aparitiile publice si cu declaratiile. In cele din urma insa, Catalin s-a decis sa vorbeasca despre relatia lui cu , in emisiunea "Refresh", unde a facut dezvaluiri in premiera.

Cea mai impresionanta declaratie a lui Catalin a fost aceea legata de diferenta de varsta dintre el si artista. Pentru acesta, "iubirea nu se face cu buletinul in frunte".

Partenerul de viata este jumatatea ta daca intelege ceea ce te face fericit. Din punctul meu de vedere, iubirea nu are varsta. Iubirea nu se face cu buletinul pe frunte”.

Si zvonurile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țigarile și alcoolul vor putea fi cumparate doar cu buletinul. Amenzi de pana la 30.000 de lei pentru vanzatorii care nu verifica varsta clienților.

14:25, 26.06.2024 - Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege potrivit caruia vanzatorii sunt obligati sa solicite actele de identitate la vanzarea bauturilor alcoolice si produselor din tutun, pentru a verifica daca cei care cumpara au implinit varsta de 18 ani.

Gorj: Trei raniți dupa ce un șofer a intrat cu mașina intr-o terasa, la Slivilești

14:00, 25.06.2024 - Trei persoane au ajuns in aceasta dimineața la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier pe DJ 673 in comuna Slivilești, satul Tehomir. Din primele verificari efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul ca un barbat, in varsta de 67 de ani, din Matasari, in timp…

Caz șocant in Mureș! Un barbat in varsta de 55 de ani a fost ucis de un taur 

13:26, 20.06.2024 - Un barbat in varsta de 55 de ani, din Mureș, a avut parte de un sfarșit tragic. Oamenii legii banuiesc ca a fost atacat și ucis de un taur. Trupul neinsuflețit al omului a fost gasit pe pașune.

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

20:20, 14.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta de 72 de... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Copila in varsta de 13 ani, violata și șantajata de un barbat de 50 de ani. Cine a sesizat poliția

16:30, 28.05.2024 - Un caz cu acuzații infioratoare a ajuns in atenția oamenilor legii din județul Olt. S-au facut cercetari, un barbat de 50 de ani fiind reținut. Un barbat de 50 de ani a fost retinut de catre politistii din Olt, pentru 24 de ore, potrivit news.ro. Acesta este acuzat ca a violat si a santajat o […] The…

Un barbat s-a baricadat in casa și și-a injunghiat șoția și copiii: micuții, de 3 și 7 ani, sunt in stare grava

22:25, 23.05.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a injunghiat mai intai soția și copiii in locuința lor, apoi s-a baricadat in casa: femeia nu este in pericol de moarte, dar copiii, in varsta de trei și șapte ani, sunt in stare grava. Tragedie de familie in Sicilia.

Sacrificiile pe care Anda Adam le face pentru a ramane insarcinata! De ce s-a modificat, in ultima vreme, silueta artistei: "E mai greu dupa o varsta" / VIDEO

22:45, 29.04.2024 - Anda Adam pune stop speculațiilor. Dupa ce s-a tot spus, in ultima perioada, ca artista ar fi din nou insarcinata, cantareața lamurește situația și ne explica de ce corpul ei s-a modificat. Ce spune blondina despre venirea pe lume a unui copil, dar și sacrificiile pe care aceasta le face.

O fata de 7 ani și un barbat, loviți de tren

08:30, 03.04.2024 - O fata de 7 ani și un barbat de 55 au fost loviți de tren, in Azuga, transmite ISU Prahova. „In urma cu putin timp am fost solicitați sa intervenim pentru acordarea asistenței medicale de urgenta in cazul producerii unui accident feroviar in Azuga. Din informațiile primite de la apelant, in eveniment…


Ce parere ai despre aceasta stire?