Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aspirina ar putea ajuta la tratarea cancerului de sân. Un studiu din Marea Britanie încearcă să afle cât de eficient ar putea fi medicamentul

Publicat:

Conform mai multor medici, aspirina ajuta la combaterea cancerului de san, facand tumorile greu de tratat mai receptive la medicamente. O echipa de la Christie NHS , din Manchester, , sustine ca aspirina are proprietati antiinflamatorii si doreste sa faca un studiu pe paciente cu cancer mamar pentru a arata cum ajuta la tratarea bolii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Pastilele cu multivitamine nu ne ajuta sa traim mai mult, dimpotriva

16:26, 27.06.2024 - Un studiu semnificativ, care a implicat aproape 400.000 de adulti, a descoperit ca administrarea zilnica de multivitamine nu extinde durata de viata si poate chiar prezenta riscuri pentru sanatate.

STUDIU Oamenii de știința anunța noi descoperiri care ar putea ajuta la tratarea sindromului picioarelor nelinistite

07:05, 06.06.2024 - Vești bune pentru persoanele care sufera de sindromul picioarelor neliștite. Oamenii de știința au facut noi descoperiri care pot ajuta la identificarea celor cu risc crescut dar și in crearea unor noi tratamente.

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

VIDEO Gabriela Firea: Centrul de terapie cu protoni pentru tratarea cancerului este o prioritate pentru sanatatea bucureștenilor și a romanilor!

21:20, 03.06.2024 - Centrul de terapie cu protoni pentru tratarea cancerului este o prioritate pentru sanatatea bucureștenilor și a romanilor, afirma Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a vorbit despre acest subiect intr-un interviu cu Codin Maticiuc.

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

A aparut medicamentul care promite tratarea cancerului pulmonar, chiar și in fazele agresive

09:36, 06.04.2024 - Un medicament de la AstraZeneca a avut rezultate promițatoare in tratarea cancerului pulmonar. Este vorba de medicamentul Imfinzi care vizeaza formele agresive ale bolii, potrivit Reuters, titreaza Mediafax.

Aplicația made in Cluj care eficentizeaza tratarea cancerului, folosita de zeci de medici. Start-up-ul vrea sa obțina certificare pentru utilizarea la nivel mondial

12:35, 03.04.2024 - Un software din Cluj destinat eficientizarii tratamentului de cancer se extinde și este utilizate de zeci de medici in mai multe clinici din Romania, iar acum start-up-ul dorește ca soluția sa fie folosita internațional.


Ce parere ai despre aceasta stire?