Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aşa-ţi stimulezi părul să crească!

Publicat:

Cresterea lenta a parului ingrijoreaza multe femei. Daca te numeri printre ele, trebuie sa stii ca rabdarea si ingrijirea corecta a parului iti pot implinit visul de a avea un par lung si frumos.

Varfuri despicate? Nu intarzia sa te tunzi!

Un mit legat de cresterea parului arata ca trebuie sa te tunzi o data la doua luni. De fapt, pentru ca parul sa aiba forta sa creasca este necesar sa tunzi doar varfurile despicate.

Atentie la pieptanarea parului ud!

Parul este mai vulnerabil cand este ud, prin urmare ar…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu amenzile dupa creșterea salariului minim. Anunțul Guvernului

11:45, 28.06.2024 - Guvernul va ingheța vineri punctul de amenda, astfel incat sa nu creasca odata cu majorarea salariului minim brut de la 1 iulie 2024, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. ”Vom ingheta punctul de amenda, astfel incat acesta sa nu creasca odata cu salariul minim pe economie”, a declarat Marcel Ciolacu,…

Prețul carburanților a inceput sa creasca! Care-s noile prețuri la pompele din zona Turzii?!

19:45, 22.06.2024 - Prețul benzinei și al motorinei a inceput sa creasca, dupa o perioada in care a scazut constant ajungand ca in urma cu o saptamana un litru de benzina sa fie de 7 lei, in cea mai scumpa varianta, in timp ce la motorina maximul era de 7.06 lei/litru. In cazul benzinei, creșterea este de 6-9 bani pe litru,…

Rusia urmarește „cu atenție” creșterea partidelor de extrema dreapta din Europa, mai ales in Franța

14:21, 10.06.2024 - Kremlinul a declarat luni ca urmareste „cu atentie” ascensiunea partidelor de extrema dreapta, considerate adesea ca fiind mai favorabile Rusiei, in toata Europa, dar mai ales in Franta, in urma alegerilor pentru Parlamentul European, relateaza AFP.

Ce boli ascunde un fir de par in barba sau mustața la femei. Toate doamnele ar trebui sa știe acest lucru

10:06, 05.06.2024 - Creșterea parului facial la femei, inclusiv apariția parului in zona barbii, poate fi rezultatul unor dezechilibre hormonale sau al anumitor medicamente . Afecțiuni precum sindromul ovarelor polichistice (SOPC) pot provoca creșterea excesiva și intunecata a parului, inclusiv pe barbie. Hirsutismul,…

Avertismentul BERD pentru Romania: Atenție la creșterea salariilor, pensiilor și a deficitului fiscal

09:10, 15.05.2024 - BERD nu si-a modificat estimarile privind evolutia economiei romanesti in 2024 si avertizeaza ca principala vulnerabilitate ramane pozitia fiscala, potrivit unui raport publicat miercuri.

Ciolacu, despre creșterea salariului minim: Intenția clara e sa creasca la 3.700

13:10, 14.05.2024 -  Intenția clara a Guvernului este ca salariul minim sa creasca la 3.700 de lei, a spus, marți, dupa ședința de Guvern, premierul Marcel Ciolacu. El nu a precizat, insa, cand se va intampla acest lucru.

Interpretarea viselor. Ce inseamna atunci cand visezi ca iți tunzi parul

20:00, 29.04.2024 - De asemenea, exista persoane care susțin ca parul are memorie și ca poarta in el toate amintirile experiențelor prin care am trecut. Pentru multe femei, parul este o bogație și reprezenta feminitatea și grija de sine. De aceea, acest vis are semnificații profunde și extrem de interesante. Ce inseamna…

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.


Ce parere ai despre aceasta stire?