Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asa sa faci cea mai buna ciorba de perisoare. Secretul pe care putin bucatari il stiu

Publicat:

Va oferim o reteta delicioasa de ciorba de perisoare, cu smântâna. Pentru ca gustul ciorbei de perisoare sa fie ca cel din restaurantele cu specific românesc, va sfatuim sa adaugati la fiert câteva costite de porc
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru a nu ramane cu pepenii in camp sau pe taraba. Fermier: „Suntem aici de 11 ani. La noi prețul mai puțin conteaza”

04:06, 03.07.2024 - In zilele in care cultivatorii de pepeni din sudul țarii deja se plang de prețul mic la care au ajuns sa vanda, un tanar fermier spune ca nu-și face probleme ca nu-și va valorifica producția. Vinde la preț bun, dar a invațat din greșelile anilor trecuți.

Trucurile care dau un gust deosebit ciorbei de perișoare. Pe multe sigur nu le știai

14:00, 01.07.2024 - Ciorba de perișoare este o opțiune delicioasa pentru masa de pranz sau cina, apreciata de numeroși gurmanzi. Rețeta ciorba de perișoare Indiferent daca iți place mai dulce sau mai acra, preparata cu legume bogate și carne tocata, este important sa fii familiarizat cu secretele care ii ofera un gust…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

07:26, 14.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

10:15, 13.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Cat orez se pune la ciorba de perișoare. Pontul bucatareselor pricepute pentru un gust ca la mama acasa

20:40, 05.06.2024 - Cand vine vorba de supe, ciorbe și borșuri tradiționale, ciorba de perișoare se afla in topul preferințelor romanilor. Aceste preparat este de-a dreptul delicios și foarte hranitor, perfect pentru orice sezon. Dupa cum bine știm, orezul joaca un rol extrem de important la prepararea acestei ciorbe.…

Ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin. Condimentul special pe care il folosesc

14:30, 29.04.2024 - Daca ai mancat vreodata ciorba de miel facuta de ardeleni, atunci știi ca aceasta are un gust deosebit, pe care nu il gasești altundeva in Romania. Dar ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin? Secretul este unul bine pastrat, iar acest fel de mancare este emblematic pentru…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…


Ce parere ai despre aceasta stire?