Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aşa poţi scăpa de stresul acumulat într-o zi de muncă!

Publicat:

Incet, dar sigur, stresul pe care il acumulam in cele peste opt ore de munca isi pune amprenta negativ asupra starii de sanatate. In cartea „Sa muncim fara stres”, enumera cateva reguli deja verificate care te pot ajuta sa gestionezi cat mai eficient stresul acumulat peste zi.

1.La scurt timp dupa ce ai ajuns acasa, fa un dus scotian (alterneaza apa calda cu cea rece).

moderne de gestionare a stresului

2.Chiar daca ai treburi planificate, fa-ti un pic de timp (maximum 5-10 minute) si iesi la o scurta plimbare…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miracol in dosarul „Bodyguardului lui Dumnezeu” / Cum scapa Mircea Ursu din pușcarie!

23:00, 03.07.2024 - Mircea Ursu, autointitulat „Bodyguardul lui Dumnezeu” dupa ce a luat calea bisericii, a avut parte de o minune la tribunal, unde a cerut contopirea unor pedepse, așa ca va ieși din spatele gratiilor mult mai devreme.

Cum scapa soțul artistei Carmen de la Salciua de dosarul de furt! Procesul, amanat pana la prescripție

22:55, 24.06.2024 - Marian Corcheș, care nu este doar soțul cantareței Carmen de la Salciua, ci și fiu de viceprimar și de afacerist prosper, are toate șansele sa scape in septembrie de dosarul in care este judecat pentru furt de energie electrica.

Lucian Bode, inca un proces pierdut in incercarea de a scapa de decizia de plagiat

12:00, 18.06.2024 - Fostul ministru liberal Lucian Bode a pierdut inca un proces din cele prin care a incercat sa anuleze decizia de plagiat data in cazul sau, anul trecut, de Comisia de Etica a Universitații Babeș-Bolyai.

(video) CSP a finalizat evaluarea candidaților la funcția de procuror, cu 10 ani vechime in munca: Cine a acumulat cel mai mare punctaj

12:30, 13.06.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește astazi in ședința. Pe ordinea de zi figureaza 6 subiecte, printre care și desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național al Justiției.

George Tuța: Sunt singurul care poate scapa Sectorul 1 de coșmarul administrației Armand

15:40, 07.06.2024 - CMF: 21240015Pentru fiecare om care e indignat de ultimii 4 ani de indiferența și degradare.Pentru fiecare copil care merita școli sigure, parcuri sigure, strazi sigure.Pentru fiecare antreprenor care a așteptat mult peste termene un raspuns oarecare de la administrația Armand.Pentru fiecare cetațean…

Trei femei din Ploiești acuzate ca agresau copii cu dizabilitati scapa de pedeapsa prin prescriptia faptelor

18:00, 31.05.2024 - Trei femei acuzate ca agresau copii cu dizabilitati din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” din Ploiesti scapa de pedeapsa, Judecatoria Ploiesti dispunand incetarea procesului ca urmare a intervenirii prescriptiei generale a raspunderii penale.

(video) CSP a finalizat evaluarea candidaților la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca: Cine a acumulat cel mai mare punctaj

14:41, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

Locuri de munca Constanta: Oportunitate de angajare pentru medicii stomatologi. Cine scoate postul la concurs

16:00, 08.04.2024 - Unitatea Militara UM 01459 Medgidia, judetul Constanta, organizeaza concurs de angajare pentru ocuparea postului vacant de medic stomatolog. Conform anuntului, angajatul va primi contract pe perioada nedeterminata si va lucra 7 ore zi, 35 de ore saptamana. Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant…


Ce parere ai despre aceasta stire?