Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa faci cel mai bun pește la cuptor (Monden)

Publicat:

Ingrediente 1 somon intreg, nu prea mare 3 fire de praz 2-3 linguri ulei de masline 1 pahar de vin alb 4 caței de usturoi, tocat marunt 5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat 1 pahar de apa 1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosime sare piper Mod de preparare Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Curata prazul si taie-l pe lung, apoi taie felii de aprozimativ 1,5 cm, astfel incat sa obtii mici semiluni. Asigura-te ca pestele...

Citeste articolul mai departe pe www.brasovultau.ro…  

Sursa articol: www.brasovultau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salata de dovlecei Frida Kahlo. Rețeta secreta cu care faimoasa pictorița iși incanta musafirii

20:55, 15.06.2024 - Asa a iesit la iveala si aceasta salata de dovlecei, perfecta pentru vara, a carei reteta vine direct de la marile petreceri organizate de Frida si sotul sau Diego Rivera. Asadar, uite cat de simplu este sa iti faci vara mai gustoasa cu o salata de dovlecei de artisti. Uite ce iti trebuie si cum procedezi.Ingrediente…

Internetul a luat-o razna! Este bautura racoritoare nrumarul 1 a verii: rețeta tradiționala versus 3 variante moderne, absolut uluitoare

21:06, 03.06.2024 - Istoria TrandafirateiTrandafirata, cunoscuta și sub numele de „apa de trandafiri”, are o istorie indelungata și fascinanta. Originea acestei bauturi dateaza de secole, fiind populara in diverse culturi, de la Orientul Mijlociu la Europa. Trandafirul, floarea din care se obține aceasta bautura, a fost…

Cum se curața corect florile ofilite de mușcate. Sfaturi de la cei mai buni gradinari

20:30, 03.06.2024 - De ce trebuie sa inlaturam florile ofilite1. Aspect estetic: Indepartarea florilor ofilite confera mușcatelor un aspect ingrijit și plin de viața, conform celor de la Mușcate pentru Europa.2. Prevenirea bolilor: Florile și frunzele ofilite pot deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bolilor fungice,…

Internetul a luat-o razna! Este bautura racoritoare nrumarul 1 a verii: rețeta tradiționala versus 3 variante moderne, absolut uluitoare

14:11, 03.06.2024 - Istoria TrandafirateiTrandafirata, cunoscuta și sub numele de „apa de trandafiri”, are o istorie indelungata și fascinanta. Originea acestei bauturi dateaza de secole, fiind populara in diverse culturi, de la Orientul Mijlociu la Europa. Trandafirul, floarea din care se obține aceasta bautura, a fost…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Cu ce sa indepartezi arsura de pe talpa fierului de calcat. Combina aceste ingrediente și eficacitatea lor va fi marita de 10 ori

17:36, 19.05.2024 - O talpa murdara a fierului de calcat poate lasa urme și murdarie pe hainele noastre. Inainte de a folosi fierul, este important sa va asigurați ca talpa este curata. Daca este murdara sau arsa, exista cateva trucuri simple pe care le puteți folosi pentru a scapa de aceasta problema. Cum se curața talpa…

Prajitura turnata cu mere. Rețeta de prajitura de post cu umplutura de mere

09:05, 06.05.2024 - Prajiturile cu mere pot fi pregatite in orice perioada a anului datorita varietații de fructe proaspete. Mai jos iți recomandam cateva dintre cele mai gustoase prajituri pe care le poți incerca acasa. Iata cum faci prajitura turnata cu mere.Umplutura de mere poate completa perfect o prajitura aromata…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…


Ce parere ai despre aceasta stire?