Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa arată fiica și soția lui Jose Mourinho! | FOTO

Publicat:

și Matilde e o diferența de trei ani și cei doi s-au casatorit in urma cu 26 de ani. Aceștia se cunosc din perioada adolescenței și se iubesc și astazi la fel de mult.

Antrenorul lui Chelsea se ferește pe cat posibil sa-și expuna familia, tocmai de aceea a ales sa traiasca in Londra, acolo unde poate avea o viața mai liniștita. Cu toate acestea au fost și cateva evenimente la care a venit insoțit de cei dragi.

La prima vedere se pare ca fiica Matilde (19 ani) seamana foarte mult cu mama ei, iar Jose jr (15 ani) are ceva din trasaturile tatalui. Cei patru par familia

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare mare in familia lui Florin Nița. Fotbalistul o sarbatorește pe soția sa. Ce fotografie a publicat pe rețelele de socializare: „Iubirea mea”

12:35, 27.06.2024 - Florin Nița este unul dintre cei mai apreciați portari ai Romaniei. Pe langa cariera sa sportiva, el este și un familist convins, dispus sa faca orice pentru cei dragi. De ziua soției sale a publicat un urare importanta pe rețelele de socializare, vorbind și despre sentimentele pe care le are.

Cați copii are Florin Piersic Junior, de fapt. Imagini rare cu familia actorului, cum arata soția lui FOTO

14:56, 05.06.2024 - Florin Piersic jr. este extrem de discret atunci cand vine vorba despre familia lui. Dar au aparut poze cu soția și copiii celebrului actor. Iata cum arata partenera de viața a acestuia. Cați copii are Florin Piersic junior La fiecare apariție publica, Florin Piersic Jr. a vorbit despre viața sa profesionala,…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Turista care și-a pierdut viața in Munții Rodnei este Adriana, vaduva regretatului avocat Ovidiu Domnici

16:55, 13.05.2024 - O femeie și-a pierdut viața ieri, in Munții Rodnei, dupa ce s-a prabușit intr-o prapastie, in apropiere de rezervația Poiana cu Narcise. Este vorba despre Adriana Domnici, expert contabil, mama a doua tinere și vaduva regretatului avocat Ovidiu Domnici. O femeie de 50 de ani și-a pierdut ieri viața,…

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?