Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AS Roma a câștigat cu 7-0 în fața lui Empoli, iar Mourinho l-a elogiat pe atacantul său, Romel Lukaku

Publicat:

a marcat primul sau gol la AS Roma, duminica, in meciul cu Empoli (7-0), iar antrenorul echipei giallorossa, , a declarat ca belgianul este fericit si noua sa formatie il face sa se simta iubit, transmite Reuters.

''Lukaku are nevoie sa fie iubit si dorit. Cand a venit aici, a putut simti ca echipa are nevoie de un jucator ca el. Cred ca este cu adevarat fericit. Ii place sa castige, asta este in natura lui. El este un jucator inteligent si inca de la venirea lui a spus clar ca cel mai important este ca Roma sa inscrie si nu el'', a declarat dupa meci Mourinho,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nigerul a castigat la masa verde meciul cu RD Congo din preliminariile CM 2026

15:30, 26.06.2024 - Nigerul a castigat la masa verde meciul cu Congo, prevazut initial pe 6 iunie in preliminariile africane ale Cupei Mondiale 2026, a anuntat miercuri Federatia internationala de fotbal (FIFA), citata de Reuters.

Aleksandar Vucic, victorie importanta in Serbia: Au caștigat capitala Belgrad

06:30, 03.06.2024 - Partidul de guvernamant din Serbia a invins duminica opozitia in scrutinul pentru consiliul municipal din Belgrad si la alegerile locale partiale din intreaga tara, marcate de altercatii intre sustinatorii opozitiei si cei ai presedintelui populist Aleksandar Vucic, relateaza Reuters.

Batalia coloșilor: Pfizer a caștigat un proces cu rivalii de la AstraZeneca. Au de platit o suma uriașa

19:30, 20.05.2024 - AstraZeneca datoreaza Pfizer daune de 107,5 milioane de dolari, potrivit deciziei unui juriu federal din Delaware, care a constatat ca medicamentul de succes Tagrisso al AstraZeneca a incalcat drepturile de brevet ale Wyeth, detinuta de Pfizer, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Phil Foden (Manchester City), votat cel mai bun jucator al sezonului in Premier League

03:30, 19.05.2024 - Mijlocasul ofensiv englez Phil Foden a fost votat cel mai bun fotbalist al sezonului 2023-2023 in prima liga a campionatului de fotbal al Angliei, la capatul celei mai bune campanii din cariera sa, in care a ajutat-o pe Manchester City sa lupte pentru al patrulea sau titlu consecutiv in Premier League,…

VIDEO| Apare un nou mare jucator in Europa: se reseteaza jocul in cea mai importanta industrie a momentului

19:05, 17.04.2024 - Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania in vederea infiintarii unei companii mixte pentru a produce masini la prima sa fabrica din Europa, au anuntat marti EV Motors si guvernul regional catalan, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Denis Shapovalov, bucuros sa fie in Romania, la Țiriac Open: „Incerc sa construiesc din nou” » Ce crede despre Simona Halep: „Sunt fericit pentru ea, a luptat și și-a facut dreptate”

18:26, 13.04.2024 - Canadianul Denis Shapovalov (24 de ani, 122 ATP), fost numar 10 mondial, se afla pe tabloul de la Țiriac Open cu un wild card. El a vorbit pentru GSP despre revenirea dupa accidentare, relația cu familia Țiriac și situația prin care a trecut Simona Halep in urma cazului de dopaj. Jucator spectaculos,…

Un jucator la loteria Powerball a castigat un jackpot de 1,3 miliarde de dolari

18:31, 07.04.2024 - Posesorul unui bilet vandut in Oregon, Statele Unite, a castigat jackpotul Powerball de peste 1,3 miliarde de dolari, al optulea ca valoare din istoria tarii, transmite duminica Reuters, citata de Agerpres.

Slovacia va avea un presedinte pro-rus. Peter Pellegrini a castigat alegerile

14:40, 07.04.2024 - Candidatul guvernului nationalist de stanga din Slovacia, Peter Pellegrini, a castigat sambata alegerile prezidentiale din aceasta tara, consolidand controlul premierului pro-rus Robert Fico asupra puterii, relateaza Reuters. Peter Pellegrini a obtinut 53,26% din voturi, fata de 46,73% pentru candidatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?