Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Artistul hip-hop al anului” în Suedia a fost ucis într-un schimb de focuri între bande criminale. C. Gambino avea 26 de ani

Publicat:
„Artistul hip-hop al anului” în Suedia a fost ucis într-un schimb de focuri între bande criminale. C. Gambino avea 26 de ani

Un rapper suedez, desemnat luna trecuta artistul hip-hop al anului in Suedia, a fost ucis intr-un schimb de focuri intre bande criminale, la Goteborg, a anuntat politia suedeza, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liban: Nou schimb de focuri intre armata israeliana si Hezbollah

23:50, 15.06.2024 - Intre Hezbollahul libanez si armata israeliana s-a inregistrat sambata un nou schimb focuri la frontiera dintre cele doua tari, o miscare palestiniana raportand un mort in randurile sale intr-un atac israelian, scrie AFP.

Suedia și Iran au facut un schimb de prizonieri. Acordul a fost mediat de Oman

17:41, 15.06.2024 - Suedia și Iran au facut sambata un schimb de prizonieri. Acordul important a fost mediat de Oman. Suedia a eliberat un fost oficial iranian condamnat pentru rolul sau intr-o execuție in masa din anii 1980, in timp ce Iranul a eliberat doi suedezi.

Iranul folosește rețelele criminale din Suedia pentru a comite acte violente impotriva altor state, potrivit serviciilor suedeze de securitate

11:55, 31.05.2024 - Regimul iranian folosește rețelele criminale din Suedia pentru „a comite acte de violența impotriva altor state, grupuri sau persoane din Suedia care sunt percepute ca fiind o amenințare”, se arata intr-un comunicat al serviciilor de securitate ale acestei țari, potrivit presei locale.

Bodyguardul al lui Drake, ranit intr-un schimb de focuri in fața vilei rapperului

19:55, 07.05.2024 - Un agent de paza a fost grav ranit intr-un schimb de focuri de arma la reședința din Toronto a rapperului canadian Drake, marți dimineața, a anunțat poliția, fara a confirma daca vedeta se afla acasa in momentul incidentului, noteaza Reuters. Poliția a fost chemata pentru un schimb de focuri de arma…

Schimb de focuri in fața casei celebrului rapper Drake. O persoana a fost grav ranita

18:00, 07.05.2024 - Casa rapperului canadian Drake, din Toronto, a fost in centrul unui schimb de focuri de arma, care s-a soldat cu ranirea grava a unei persoane, potrivit poliției care se afla la fața locului și investigheaza.

Schimb de focuri, in fața casei rapperului Drake din Toronto! O persoana a fost grav ranita

17:15, 07.05.2024 - Casa rapperului canadian Drake, din Toronto, a fost in centrul unui schimb de focuri de arma, care s-a soldat cu ranirea grava a unei persoane, potrivit poliției care se afla la fața locului și investigheaza.

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Știrile Antena Stars. Locuința lui Salman Khan, ținta unei bande criminale. S-au tras focuri de arma catre actor

11:50, 17.04.2024 - Salman Khan a fost luat in vizor de o banda criminala de aparțin unei grupari religioase. Catre locuința actorului de la Bollywood s-au tras ai multe focuri de arma. Atacatorii au fost identificați și se afla la secția de poliție.


Ce parere ai despre aceasta stire?