Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arsenal, la a cincea victorie consecutivă în Premier League

Publicat:

continua seria buna din ultima vreme. Ultima isprava a "tunarilor" a fost victoria de luni seara contra lui . Desi "cotofenele" au deschis scorul prin dupa 14 minute de joc, oamenii lui Wenger au revenit prin capitanul si belgianul .Reusita victorioasa a venit chiar in ultimul minut de joc, sigiland a cincea victorie consecutiva a lui Arsenal din ultimele cinci meciuri. "Tunarii" sunt pe locul 4 in , la doar un punct de rivala Tottenham, de pe locul 3.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Dragușin, mesaj important la cateva ore dupa finalul sezonului la Tottenham » Detalii despre viitor: „Va mulțumesc!”

09:45, 20.05.2024 - Radu Dragușin (22 de ani) a fost integralist la Tottenham in victoria 3-0 de pe terenul lui Sheffield United, din ultima runda a sezonului de Premier League. La finalul partidei, internaționalul „tricolor” a postat un mesaj de mulțumire pentru modul in care a fost primit la Londra. Radu Dragușin a fost…

Premier League: Manchester City, la un pas de titlu. Victorie in fața lui Radu Dragușin

10:51, 15.05.2024 - Manchester City și-a respectat statulul de favorita și a invins marți pe terenul celor de la Tottenham, scor 0-2, intr-o partida restanta din runda cu numarul 34 din Premier League, scrie sport.hotnews.ro .

Premier League: Victorie la scor pentru Manchester City – Doua puncte avans in fruntea clasamentului

18:25, 11.05.2024 - In prima partida a rundei cu numarul 37 din Premier League, Manchester City a defilat in deplasarea de la Fulham, scor 4-0, revenind pe prima poziție a clasamentului, cu doua puncte peste Arsenal Londra.

Arteta indeamna Arsenal sa depașeasca rivalitatea cu Tottenham pentru victorie și supremație in Premier League

19:20, 26.04.2024 - Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, le-a cerut jucatorilor sai sa lase deoparte emotiile si rivalitatea fata de Tottenham si sa dea maxim din ei in partida de duminica seara pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc si a ramane pe prima treapta a podiumului in Premier League, scrie DPA.

Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor in fața rivalei Chelsea Londra

23:56, 23.04.2024 - Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League, Arsenal Londra a invins categoric rivala Chelsea, scor 5-0 și are un avans de trei puncte in fruntea clasamentului din Anglia.

Arsenal, lider provizoriu in Premier League, dupa victoria cu Wolverhampton

10:16, 21.04.2024 - Arsenal Londra a preluat pentru moment pozitia de lider in Premier League dupa victoria cu 2-0 obtinuta sambata seara in deplasare, in fata lui Wolverhampton, in etapa a 34-a, potrivit Agerpreas.

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, optimist inainte de 'cea mai frumoasa parte a sezonului'

20:35, 02.04.2024 - Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, a declarat marti ca este optimist inainte de "cea mai frumoasa parte a sezonului", formatia sa fiind pe locul 2 in Premier League, la doua puncte de liderul Liverpool, cand mai sunt noua etape, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres. Arsenal poate reveni pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?