Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armin Nicoară și Claudia Puican, un an de căsnicie! Ce mesaj emoționant le-a transmis Georgiana Lobonț finilor ei: „Să fiți...” / FOTO

Publicat:

Zi importanta pentru și ! Cei doi indragostiți sarbatoresc astazi un an de casnicie. Ce mesaj emoționant le-a transmis Georgiana Lobonț finilor ei cu aceasta ocazie pe o rețea de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Manea a semnat cu Rapid, dupa ce a plecat de la CFR Cluj. Fundașul a transmis un mesaj emoționant: „Este o onoare” / FOTO

18:10, 24.06.2024 - Intr-o mutare surprinzatoare pentru fanii fotbalului romanesc, Cristi Manea și-a gasit o noua casa dupa plecarea de la CFR Cluj, semnand cu Rapid București. Tanarul fundaș nu a ezitat sa transmita un mesaj emoționant, exprimand-și recunoștința și entuziasmul in egala masura pentru noul sau inceput in…

Armin Nicoara, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mandrește cu femeia care i-a dat viața: „Ești cea mai minunata” / FOTO

13:16, 16.06.2024 - Armin Nicoara a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Dovada clara ca indragitul artist se mandrește cu femeia care i-a dat viața. Iata ce a publicat.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?