Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata ucraineană avansează pe frontul de sud. Rușii se retrag pe a doua linie fortificată din sudul regiunii Donețk

Publicat:

Armata ucraineana a facut progrese „semnificative din punct de vedere tactic” pe doua linii principale de ofensiva in sudul Ucrainei, relateaza „”... The post Armata ucraineana avanseaza pe frontul de sud. Rușii se retrag pe a doua linie fortificata din sudul regiunii Donețk appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

11 morți in urma unor atacuri rusești in sudul și estul Ucrainei

00:05, 30.06.2024 - Atacurile rusesti impotriva unui oras din regiunea Zaporojie si a unor sate din regiunea Donetk, in sudul si estul Ucrainei, s-au soldat sambata cu unsprezece morti, potrivit autoritatilor ucrainene, potrivit france24.com. In urma atacurilor mortale, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut…

VIDEO Rușii preseaza puternic pe frontul din Donețk. Ucrainenii au ordonat evacuari masive ale populației

22:10, 06.06.2024 - Armata rusa preseaza puternic in Estul Ucrainei. In ultimele zile presiunea a crescut constant asupra forțelor ucrainene pana la momentul in care s-au ordonat evacuari masive ale populației in zonele din Donețk controlate inca de ucraineni.

Ucraina franeaza inaintarea rusa in Harkov, insa rușii fac presiuni in Donetk. Avertisment privind deschiderea unui nou front

20:06, 29.05.2024 - Armata ucraineana a reusit sa limiteze inaintarea trupelor ruse pe noul sector de front deschis in regiunea nord-estica Harkov, insa rușii inainteaza in regiunea estica Donetk, unde ameninta orasul Pokrovsk. Ministrul ucrainean al apararii estimeaza ca Rusia se pregateste sa deschida inca un front in…

Rușii caștiga teren in Ucraina. Armata a anunțat ca a mai cucerit doua localitați din Donetk și Harkov

15:01, 27.05.2024 - Rusia a revendicat luni „eliberarea” altor doua localitati in regiunile Donetk si Harkov, in estul Ucrainei, continuand sa avanseze in aceste doua sectoare ale frontului unde fortele ruse sunt in ofensiva in fata unei armate ucrainene in dificultate, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat

15:45, 25.05.2024 - Armata rusa a revendicat sambata cucerirea unui alt sat din estul Ucrainei, situat in apropierea localitatii Ocheretine, unde a inregistrat progrese rapide in ultimele saptamani, relateaza AFP, citata de Agerpres.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

14:50, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei.

Razboi in Ucraina, ziua 799. Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

13:46, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei. Ofițerul a comparat situația din oraș cu Avdiivka, de unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?