Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata thailandeză va procura elicoptere ruseşti în locul celor americane

Publicat:

Thailanda va procura elicoptere rusesti Mi-17 pentru a le substitui pe cele vechi americane din dotarea trupelor terestre Boeing CH-47 (Chinook), a declarat miercuri comandantul trupelor terestre ale Thailandei, generalul .

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO HARTA Forțele armate rusești avanseaza intr-un nou oraș in Ucraina, in timp ce armata ucraineana se retrage: importanța orașului Toretsk

13:20, 22.06.2024 - Forțele armate rusești au crescut presiunea asupra orașului Toretsk, reușind sa captureze satul Shumy din regiunea Donețk. Potrivit analiștilor DeepState, zona din jurul satului Pivnichne a devenit un punct extrem de fierbinte in ultimele zile.„Motivul exact al eșecului apararii (n.

Goana intre nave de razboi americane și rusești in zona Floridei, la mai puțin de 60 de km de uscat. Vasele rusești merg spre Cuba

16:40, 12.06.2024 - Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce aceasta trecea pe langa statul Florida, in drum spre Cuba, au declarat, miercuri, oficiali americani pentru presa locala, conform Agerpres. Marina americana a desfasurat nave de razboi si avioane dupa ce un grup naval trimis de Rusia…

Fenomen amplu de albire a coralilor in Thailanda. O insula a fost inchisa pentru vizitatori

19:10, 09.05.2024 - Accesul pe o insula din sudul Thailandei si intr-un parc national de pe insula Phuket a fost inchis joi dupa descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anuntat Departamentul parcurilor nationale si pentru conservarea faunei si a florei (DNP) din aceasta tara.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

CNN: O noua filmare a atacului cu bomba din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului

07:05, 26.04.2024 - Noi dovezi prezentate de CNN contrazic concluziile a doua investigații ale Pentagonului – una dintre ele, anunțata saptamana trecuta – in legatura cu atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan, in august 2021.

Fostul comandant al trupelor americane in Europa: O strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila. De ce are nevoie Ucraina?

14:06, 18.04.2024 - La zece ani de la invazia Rusiei in Ucraina, care a inceput cu anexarea ilegala a Crimeei, este clar ca o strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila, scrie fostul comandant al forțelor americane in Europa, generalul Ben Hodges, intr-un articol pentru Atlantic Council.

Armata israeliana si-a retras majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza

13:30, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat o sursa militara, duminica, pentru EFE, citata de Agerpres.

Majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza retrase de Israel

13:21, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat duminica pentru EFE o sursa militara. Retragerea se produce dupa patru luni de lupte in zona Khan Yunis si in momentul in care se implinesc sase luni…


Ce parere ai despre aceasta stire?