Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata rusă anunță suspendarea loviturilor aeriene 'pe întreg teritoriul' Siriei, cu excepția zonelor 'teroriste'

Publicat:

Rusia a anunțat luni suspendarea loviturilor aeriene 'pe intreg teritoriul' Siriei incepand cu ora 16:00 GMT, cu excepția zonelor controlate de gruparile 'teroriste', in urma acordului ruso-american de incetare a ostilitaților, relateaza AFP.

'Astazi, regimul de încetare a focului va fi instituit pe întreg teritoriul sirian începând cu ora 19:00 locala' (16:00 GMT), a anunțat generalul , din cadrul rus, precizând ca 'aviația rusa va continua sa loveasca ținte teroriste'.

Prezentând acordul încheiat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Washingtonul anunta suspendarea pe termen nelimitat a manevrelor militare cu Georgia

22:10, 05.07.2024 - SUA au anuntat vineri ca isi suspenda manevrele militare cu Georgia preconizate pentru sfarsitul lunii iulie, in cadrul unei reevaluari complete a relatiilor cu aceasta tara din Caucazul de Sud care se apropie de Rusia, relateaza AFP.

Mandate de arestare pentru Soigu si Gherasimov!

15:00, 25.06.2024 - Putin are companie selecta. Curtea Penala Internationala (CPI) a emis marti mandate de arestare si impotriva fostului ministru rus al apararii Serghei Soigu si a sefului Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, pentru presupuse crime comise de armata rusa impotriva civililor in timpul…

Numarul atacurilor chimice lansate de Rusia in razboi a crescut semnificativ, susține Ucraina

15:10, 24.06.2024 - Armata ucraineana a anunțat luni, 24 iunie, ca numarul atacurilor rusești cu gaze lacrimogene deturnate de la utilizarea primara a crescut. Ba mai mult, 715 astfel de atacuri au avut loc in luna mai.

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecina anunța intreruperi de curent pe intreg teritoriul

10:30, 24.06.2024 - Ucraina prevede intreruperi partiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astazi in intreaga tara, a anuntat operatorul Ukrenergo, explicand ca reteaua cunoaste grave dificultati dupa atacurile rusesti massive. Pe 24 iunie, toate companiile regionale de distributie de electricitate vor pune…

Harta pe care Putin nu vrea s-o vada: ce a reușit armata ucraineana sa recucereasca

08:30, 20.06.2024 - Ucraina a recaștigat teritoriu la nord-est de al doilea oraș ca marime din Ucraina, Harkov, potrivit unor noi rapoarte, in timp ce Rusia continua atacurile asupra orașului de frontiera Vovchansk, care a fost afectat, informeaza newsweek.com.

Un general american estimeaza ca armata rusa nu are capacitatea de a reusi o strapungere majora in Ucraina

21:50, 16.05.2024 - Un general american este de parere ca Rusia nu dispune de forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, potrivit AFP si Reuters.

In fața amenințarii Rusiei, Polonia este gata sa primeasca arme nucleare pe teritoriul sau

15:30, 22.04.2024 - „Rusia militarizeaza tot mai mult enclava Kaliningrad. Ea este pe punctul de a transfera armele sale nucleare și in Belarus”, avertizeaza președintele Poloniei, Andrzej Duda. O astfel de posibilitate, prevazuta in cadrul NATO, a fost evocata de președintele Poloniei cu prilejul vizitei sale actuale…

Rusia a lansat 20 de drone asupra Ucrainei pe timpul nopții. Apararea aeriana ucraineana anunța ca le-a distrus pe toate

09:51, 09.04.2024 - Fortele aeriene ale armatei ucrainene au distrus in noaptea de luni spre marti toate cele 20 de drone Shahed cu care Rusia a atacat Ucraina, a anuntat pe Telegram comandantul fortelor aeriene, Nikolai Olesciuk, relateaza Ukrainskaia Pravda, potrivit News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?