Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata germană a comandat un număr uriaș de obuze şi pregăteşte o nouă achiziţie de tancuri Leopard

Publicat:
Armata germană a comandat un număr uriaș de obuze şi pregăteşte o nouă achiziţie de tancuri Leopard

Armata germana a plasat o comanda record de peste 8,5 miliarde de euro catre grupul Rheinmetall pentru achizitia de munitii pentru artilerie, in vederea reconstituirii stocurilor diminuate de ajutorul furnizat Ucrainei, a anuntat joi compania producatoare de armament, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hackerii pro-ruși au atacat o companie din Spania care pregatește tancuri Leopard pentru Ucraina

16:55, 05.06.2024 - O unitate a General Dynamics, Santa Barbara Systems, cu sediul in Spania, care recondiționeaza tancuri Leopard pentru a fi livrate in Ucraina, a fost atacata cibernetic. O grupare de hackeri pro-ruși a revendicat acțiunea „impotriva site-urilor din Spania rusofoba”.

Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard

12:00, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Spania trimite Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard

11:05, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie. Spania va livra Ucrainei circa zece rachete antiaeriene Patriot si 19 tancuri germane Leopard 2A4 second-hand, precum si arme fabricate in…

Spania va trimite rachete Patriot si tancuri Leopard in Ucraina

10:30, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

(video) Incendiu uriaș la o fabrica de armament din Berlin: Uzina Diehl produce sistemul de aparare antiaeriana IRIS-T, furnizat si Ucrainei

17:45, 03.05.2024 - O fabrica germana apartinand companiei Diehl Metal, care produce sistemul de aparare antiaeriana IRIS-T SLM pe care Berlinul il furnizeaza armatei ucrainene, a fost cuprinsa vineri de un incendiu impresionant, relateaza presa germana, potrivit hotnews.ro .

Ucraina avertizeaza ca armata rusa pregatește o mare operatiune sub steag fals

14:50, 15.04.2024 - Conducerea militara a Ucrainei a avertizat cu privire la o posibila operatiune sub steag fals la centrala nucleara ucraineana din Zaporojie (sud), aflata sub ocupatie rusa, in urmatoarele zile, a transmis duminica seara DPA, conform Agerpres.

Culisele luptei Ucrainei cu corupția din armata. Cine sta cu ochii pe achizițiile pentru soldați, de la oua la obuze

06:50, 11.04.2024 - Mascații au percheziționat proprietați, au confiscat teancuri de bani și au reținut suspecți in cea mai recenta acțiune impotriva corupției legata de achiziții pentru armata, de la oua la obuze de artilerie, relateaza Wall Street Journal.


Ce parere ai despre aceasta stire?