Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor va da statul român în judecată la CEDO

Publicat:

Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins, saptamana trecuta, ca nefondat recursul declarat de Român al Bucovinei fata de decizia Curtii de Apel Cluj care a respins, în urma cu un an, retrocedarea a 166.000 de hectare de padure revendicate de Fond. Istoria acestei controversat proces de retrocedare a inceput in anii 2000, cand Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor prin vocea IPS Pimen Suceveanul a infiintat fundatia Român al Bucovinei (FBOB) prin care solicita retrocedarea a peste 166.000 de hectare de padure.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ștefan Deaconu: Etica și integritatea se afla in centrul oricarui proces de arbitraj de succes

13:56, 06.06.2024 - „Evenimentul de astazi, ajuns deja la a V-a ediție, beneficiaza de prezența unora dintre cei mai titrați arbitrii comerciali din lume, ceea ce pentru noi inseamna, in mod evident, un semn de recunoaștere la nivel mondial al implicarii Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe langa CCIR in promovarea…

CEDO are un nou președinte. Cine o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

07:05, 14.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, scrie digi24.ro.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului are un nou președinte

22:31, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O’Leary. In varsta de 50 de ani, Bosnjak este vicepresedinte al CEDO din noiembrie 2022 și isi va prelua noua functie pe 2 iulie, a anuntat luni instanta…

CEDO are un nou președinte. Un sloven o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg.

Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al CEDO

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

(video) Discurs fara spectatori: Mihai Popsoi a ținut un speach la APCE cu sala practic goala

15:10, 16.04.2024 - Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a ținut un discurs in cadrul sesiunii de primavara a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, care se desfașoara in perioada 15-19 aprilie, la Strasbourg. In momentul speach-ului, sala era aproape goala, fiind prezente doar cateva persoane.

Cel mai mare partid elvetian a cerut iesirea tarii din Consiliul Europei dupa ce CEDO a condamnat Elveția in cazul schimbarilor climatice. Ce scrie presa

10:00, 10.04.2024 - Cel mai mare partid elvetian, Uniunea Democratica a Centrului (UDC), o formatiune de dreapta radicala, a cerut ca Elvetia sa iasa din Consiliul Europei dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Elveția pentru inactiune fata de schimbarile climatice, a relatat AFP, citata de Agerpres.UDC…


Ce parere ai despre aceasta stire?