Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are o VOCE FERMECĂTOARE! Daniela Sclifos, una dintre participantele show-ului Wow Kids, invitată la Prima Oră (VIDEO)

Publicat:

A cucerit publicul, dar si juratii cu vocea sa fermecatoare. Vorbim despre , una dintre participantele la show-ul de la PRIME TV. Mica interpreta a fost invitata la emisiunea unde a povestit despre emotiile si experienta din timpul show-ului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

50 de milioane de euro, gata de turnat in DJ 571

11:20, 03.07.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre cea mai mare investiție intr-un drum județean, din Caraș-Severin, ce va fi realizata pe bani europeni! Șeful Consiliului Județean transmite: „Am semnat caietul de sarcini pentru realizarea celei mai mari investiții in Caraș-Severin in modernizarea unui drum județean…

Rusia, mesaje pentru SUA: Trebuie sa vorbim, dar Ucraina trebuie sa se afle pe agenda

09:35, 22.06.2024 - Rusia considera presanta necesitatea unor discutii de securitate cu Statele Unite, dar acestea trebuie sa fie „cuprinzatoare” si sa includa subiectul Ucraina, a anuntat vineri Kremlinul, potrivit news.ro.

Ciuca, despre declaratiile lui Ciolacu: „Un pic de smerenie trebuie sa existe cand vorbim despre altii”

19:50, 14.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, i-a transmis, vineri, liderului social-democrat Marcel Ciolacu, care a sustinut ca PSD a castigat alegerile, ca "ar trebui sa aiba putina smerenie" cand vorbeste despre altii.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Gianina Carbunariu (sezonul 3, episodul 34)

14:15, 13.06.2024 - S-a nascut la Piatra Neamț, a scris prima piesa de teatru la varsta de șapte ani și nici prin minte nu ii trecea ca ar putea sa conduca, peste ani, teatrul orașului natal, unde a vazut cele mai importante piese in copilarie.

Liniile de transport nou introduse la Cluj, in prag de alegeri, circula doar in orele de varf

09:45, 07.06.2024 - Doua linii de transport au fost introduse in prag de alegeri la Cluj. Vorbim despre linia 56, care aduce transportul public in cartierul Dambul Rotund, și linia 57, care unește cartierele Gheorgheni și Intre Lacuri via Iulius Mall. Cei de la Mobilitate Cluj-Napoca spun ca din pacate cele doua linii…

Xtra Night Show. Ce spune „Fetița Zurli” despre o posibila intoarcere in proiectul Mirelei Retegan. Vero Caliman: "Daca ma uit la..." / VIDEO

00:10, 21.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni ca, dupa mai bine de un deceniu, Vero Caliman a decis sa plece din Gașca Zurli. Invitata in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, Fetița Zurli a vorbit despre plecarea ei din proiectul Mirelei Retegan. Ce a spus despre o posibila intoarcere.

Prețurile au explodat in piețe inainte de Paște: Cat a ajuns sa coste carnea de miel

07:05, 07.04.2024 - In apropierea Paștelui, prețul carnii de miel a explodat. Un kilogram costa 60 de lei in piețele din Brașov. Vorbim de o creștere cu 20% fața de anul trecut. La inceputul lunii mai este posibil sa fie și mai mari.


Ce parere ai despre aceasta stire?