Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Archer Aviation a primit aprobarea pentru a începe servicii comerciale de taxi aerian în SUA

Publicat:
Archer Aviation a primit aprobarea pentru a începe servicii comerciale de taxi aerian în SUA

a anuntat miercuri ca a Aviatiei din SUA (FAA) a acordat companiei un certificat pentru a incepe operatiunile comerciale, devenind al doilea producator de taxiuri aeriene electrice care a obtinut aprobarea din partea autoritatilor americane, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele Boeing si Airbus, in centrul unei anchete despre titanul folosit la construcția unor piese

12:10, 16.06.2024 - Administratia Federala a Aviatiei din SUA investigheaza daca au fost folosite documente false de autenticitate a titanului folosit la unele avioane Boeing recent fabricate, a spus agentia, citata de Reuters, conform News.ro.

Boeing anticipeaza un flux de numerar liber negativ in 2024, deoarece livrarile raman lente

08:56, 24.05.2024 - Directorul financiar Brian West a declarat la Wolfe Research Global Transportation and Industrials Conference ca se asteapta ca fluxul de numerar liber al Boeing pe intregul an sa fie negativ, in comparatie cu perspectivele din martie, privind generarea de numerar pozitiv, in miliardele, de o singura…

Neuralink a primit aprobarea pentru a implanta un cip cerebral la o a doua persoana. Primul pacient a avut rezultate uluitoare: "Am plans"

17:31, 20.05.2024 - Autoritațile din SUA au dat aprobare companiei Neuralink a lui Elon Musk pentru a implanta cipul sau cerebral la o a doua persoana. In același timp, FDA a aprobat soluțiile propuse de companie pentru o ajustare la primul participant.

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Gestul controversat facut de Emmanuel Macron cand l-a primit Xi Jinping la Palatul Elysee/ FOTO

15:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a ajuns luni la Palatul Elysee, intalnire care reprezinta inceputul oficial al vizitei sale de doua zile in Franta, cu prilejul implinirii a 60 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari, relateaza AFP si Reuters.

Boeing a raportat miercuri prima scadere a veniturilor trimestriale din ultimele sapte trimestre

07:56, 25.04.2024 - Dupa publicarea raportului, directorul general al Boeing, Dave Calhoun, a declarat pentru CNBC ca o intelegere pentru achizitionarea furnizorului sau cheie Spirit AeroSystems este mai mult decat probabila in al doilea trimestru. Cei doi producatori au confirmat discutiile, desi preturile raman o provocare…

Ajutorul militar de 60 de miliarde de dolari pentru Ucraina, aprobat și de Senatul SUA. Liderul majoritatii democrate, catre Zelenski: „Acum du-te si castiga lupta”

08:01, 24.04.2024 - Senatul american a aprobat marți, cu o larga majoritate, pachetul de ajutor destinat Ucrainei, punand capat mai multor luni de blocaj in care Kievul s-a confruntat cu lipsa resurselor militare pe front, in timp ce Rusia continua sa avanseze, relateaza The Guardian și agenția Reuters, citata de News.ro.Aprobarea…

Livrarile Boeing au scazut cu mai mult de jumatate in martie, in termeni anuali, la 29 de avioane

08:55, 10.04.2024 - Boeing a declarat ca produce mai putine avioane MAX cu un singur culoar pentru a imbunatati calitatea productiei, dupa ce desprinderea unui panou de usa de pe un avion 737 MAX 9 aflat in timpul zborului a atras o atentia sporita a autoritatilor de reglementare fata de producatorul de avioane american.…


Ce parere ai despre aceasta stire?