Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aragazul și chiuveta sunt apropiate în bucătăria ta? Ce greșeală mare faci, de fapt

Publicat:

In calitate de proprietar nou, s-ar putea sa fii copleșit atunci cand incerci sa te gandești la diferite idei de amenajare a bucatariei. Poate ca te-ai intrebat daca merge pus aragazul langa chiuveta. Ori de cate ori gatești, vrei sa speli repede ingredientele și ustensilele folosite, motiv pentru care crezi ca este o idee buna […] The post Aragazul și chiuveta sunt apropiate in bucataria ta? Ce greșeala mare faci, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Greșeala pe care majoritatea romanilor o fac cu banii economisiți cu greu: 'Este o consecința a culturii pe care noi o avem'

16:50, 28.05.2024 - Greșeala pe care majoritatea romanilor o fac cu banii economisiți cu greu! Sunt puțini romanii care reușesc sa puna bani deoparte de la luna la luna. Cu toate acestea, majoritatea celor care pot face lucrul acesta, fac o mare greșeala in momentul in care vad ca au reușit sa adune o mica suma.

De ce nu e bine sa le dai cainilor sa manance oase. Mulți stapani fac aceasta greșeala

14:50, 18.05.2024 - Mulți stapani obișnuiesc sa le dea cainilor oase, insa puțini știu ca acest obicei este unul daunator. Iata de ce nu este bine sa le oferi animalelor de companie o astfel de mancare. Mulți fac aceasta greșeala.

O femeie vrea raspunsuri dupa ce i s-a spus ca este moarta

08:50, 05.05.2024 - O femeie din Scarborough, care s-a prezentat la o scanare la spital, dar i s-a spus ca a murit deja a cerut o explicație, potrivit BBC. Personalul Spitalului Bridlington i-a spus lui Susan Johnson, conform inregistrarilor lor, ca era moarta de patru luni. Confuzia a insemnat ca alocația de ingrijire…

Incendiu la un bloc din Cluj-Napoca! Flacarile au izbucnit in bucataria unui apartament, intervin pompierii clujeni

08:55, 04.05.2024 - Incendiu la un apartament din Cluj-Napoca, in Sambata Mare! Pompierii au intervenit cu doua autospeciale pe strada Aurel Vlaicu. „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente pentru a stinge un incendiu care a izbucnit in apartamentul unui bloc situat pe strada Aurel…

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

Dupa zeci de ani de casatorie, un cuplu a fost divorțat din greșeala

05:25, 17.04.2024 - Doi soți din Marea Britanie au fost divorțați din greșeala, dupa ce angajații unei firme de avocatura au dat un click greșit. Hotararea de divorț a fost data din greșeala Arhiva, transmite adevarul.ro Domnul și doamna Williams au fost casatoriți timp de 21 de ani, pana cand s-au desparțit, in 2023,…

Relația lui Netanyahu cu SUA, tot mai șubreda: Joe Biden percepe politica acestuia in Fașia Gaza ca fiind o greșeala

04:45, 10.04.2024 - Presedintele Joe Biden s-a declarat marti impotriva politicii premierului israelian Benjamin Netanyahu in Fasia Gaza, calificand-o drept o "greseala" si facand apel la Israel sa incheie o incetare a focului, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?