Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arădeanul Flavius Biea va boxa pentru titlul mondial!

Publicat:

ARAD. Pugilistul aradean Flavius Biea ar putea deveni al cincilea roman campion mondial la box profesionist. Pentru a-si implini acest vis, Flavius Biea, va boxa la inceputul lunii mai, la Mioveni, cu argentinianul pentru titlul mondial IBA la categoria mijlocie, intr-un duel programat pe durata a 12 reprize.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Aradoaie, calificat in optimile turneului preolimpic de la Bangkok

23:05, 27.05.2024 - Pugilistul roman Paul Andrei Aradoaie s-a calificat in optimile de finala ale cat. 80 kg, luni, dupa ce l-a invins la puncte, cu 3-2, pe tadjicul Sekruz Salimov, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda), potrivit Agerpres.

ELEVI STRALUCIȚI Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mental

21:05, 26.05.2024 - La 10 ani, Theodor Marcu, un elev eminent din București, iubește numerele inca de cand era la gradinița ... The post ELEVI STRALUCIȚI Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mental first appeared on Informatia Zilei .

Sageți dupa suferința: „Sunt dezamagit de comisii. Le-a ieșit... S-a salvat Dinamo? Merita și ei un suc!”

13:35, 13.05.2024 - Romario Benzar, aparatorul Botoșaniului, pastreaza inca urmele intrarii dure a lui Hakim Abdallah asupra lui și a avut o replica taioasa la adresa membrilor Comisiei de Recurs a FRF: „Daca nu eram roman, și eram strain, tot așa eram tratat?!” FC Botoșani a pierdut la Galați, 0-2 cu Oțelul, a irosit…

Milionarul roman care il are ca model pe Gigi Becali și-a uimit prietenii! Ce face zilnic, timp de șase ore: „Campion mondial”

12:16, 10.05.2024 - Milionarul roman care il are ca model pe Gigi Becali și-a uimit prietenii! Ce face zilnic, timp de șase ore: „Campion mondial” Așa cum deja a obișnuit publicul, Mitica Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, face fel și fel de declarații și dezvaluiri care se viralizeaza destul…

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioana in Liga a 2-a

09:35, 02.05.2024 - Unirea Slobozia poate cuceri matematic, in etapa a 8-a a play-out-ului, care incepe joi, titlul de campioana in Liga 2, potrivit Federației Romane de Fotbal.Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde incepe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

Meme Stoica a stabilit cine e cel mai bun atacant roman. “El e!”

19:35, 28.04.2024 - FCSB este noua campioana a Superligii. Echipa patronata de Gigi Becali a caștigat titlul, dupa ce a invins-o pe Farul lui Hagi, scor 2-1. David Miculescu și Alexandru Baluța au fost cei doi jucatori care au contribuit la victoria formației “roș-albastre”, asigurandu-și astfel titlul in SuperLiga cu…

Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah

10:20, 23.04.2024 - Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah. La doar 17 ani, el il va infrunta pe campionul mondial. Anterior, cel mai tanar pretendent a fost rusul Kasparov, care avea 20 de ani, potrivit mediafax.

De ce a ales David Popovici sa fie cazat in afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv sa aiba liniștea necesara pregatirii”.

19:50, 29.03.2024 - Inotatorul roman David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat in afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata.


Ce parere ai despre aceasta stire?