Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ar putea fi condamnat Gheorghe Dincă pentru crimă în lipsa unui cadavru?

Publicat:

Criminalistii cu experienta spun, totusi, ca procurorii au probele necesare ca sa obtina condamnarea lui . , fost politist ciminalist, crede ca resturile gasite acasa la suspect si rezultatele expertizelor care se fac, ii pot convinge pe judecatori, asa cum s-a intamplat si in alte cazuri in care nu au fost gasite cadavre. : „Nu are relevanta la atatea probe daca se gasesc sau nu cadavre, resturi de cadavre. Sunt sa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima pasionala. Și-a omorat soția, cu cei trei copii de fața, din cauza mesajelor gasite in telefon. Era unul dintre cei mai bogați oameni din Turcia

13:50, 19.06.2024 - Un om de afaceri scoțian și-a ucis soția, dupa ce a gasit cateva mesaje in telefonul ei. Nu se știe care era natura lor, iar dupa un scandal, a recurs la un gest extrem și a ucis-o. La scurt timp dupa fapta, a decis sa-și puna capat zilelor, in timp ce copiii lor se aflau in casa.

Au fost gasite doua cadavre in Munții Maramureșului. Politistii de frontiera au dat peste ele accidental

10:20, 16.05.2024 - Descoperire macabra in Munții Maramureșului. Polițiștii de frontiera de pe Valea Vișeului au gasit, ieri,  in timpul unei misiuni doua cadavre in apropiere de Varful Pop Ivan, la aproximativ 1.900 metri altitudine. Alertate, echipe speciale formate din politisti de frontiera, agenti de la Politia Maramures…

Ucrainenii fug de razboi si mor incercand ajunga in Romania: Sase cadavre gasite intr-o singura zi in raul Tisa

20:16, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana.

Un tribunal militar rus l-a condamnat in lipsa pe purtatorul de cuvant al Meta la sase ani de inchisoare

17:45, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, un verdict pronuntat in lipsa, a informat agentia de presa RIA, preluata de Reuters.

BREAKING! Gheorghe Dinca a ieșit din inchisoare din cauza unei erori informatice! Cum a fost posibila o asemenea gafa

11:10, 17.04.2024 - Nu, nu este o gluma! Condamnat pe viața pentru batjocura și uciderea celor doua fete, Gheorghe Dinca a fost scos din inchisoare, dupa ce sistemul informatic, care a costat un milion de euro a aratat ca acesta trebuie eliberat!CUM A FOST POSIBILA O ASEMENEA GAFA ULUITOARE!

Șofer roman de TIR condamnat la 20 de luni de inchisoare și interzis 10 ani in Franța: „Daca șeful tau iți cere sa transporți cadavre, tu o faci?”

13:35, 15.04.2024 - Un camionagiu roman va sta 20 de luni intr-o inchisoare din Franța, iar dupa ce va fi eliberat va fi expluzat și zece ani nu mai are voie sa intre in țara. A fost condamnat in doar 5 zile, dupa ce a fost prins cu 40 de kilograme de canabis in camion, scrie cotidianul Midi Libre.Șoferul de camion a fost…

Un american condamnat pentru crima a fost executat in Oklahoma.

07:20, 05.04.2024 - Un american de 41 de ani, condamnat la moarte pentru doua crime comise la cateva ore distanta in 2002, a fost executat joi in Oklahoma, a anuntat administratia penitenciara a acestui stat din sudul SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?