Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape nouă tone de narcotice confiscate de autoritățile din Iran: Unde trebuiau să ajungă drogurile

Publicat:

Autoritațile iraniene au confiscat 8,8 tone de narcotice (8800 de kilograme) care ar fi urmat sa fie transportate in Europa, a informat joi poliția, relateaza site-ul postului France 24, potrivit Mediafax.

"Aceasta mare cantitate de narcotice, care au fost ascunse intr-o autocisterna și care au ajuns aici pe la frontiera estica a Iranului, urmau sa fie descarcate și apoi transportate in țarile europene", a relatat presa iraniana.

Adjunctul șefului poliției iraniene, , a informat ca transportul conținerea 3,5 tone de morfina și 5,3 tone de opiu.

Citește și: Vești…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu peste 5,6 tone de cocaina, in flacari. Droguri confiscate in acest an au fost arse in Honduras

23:45, 14.06.2024 - Autoritațile din Honduras au ars peste 5,6 tone de cocaina in cadrul unei ample operațiuni antidrog. Drogurile au fost confiscate in urma a trei operațiuni care au avut loc din februarie pana in mai.

Tara pe care Vladimir Putin ar ataca-o prima oara. Asa vrea sa ajunga in Europa liderul rus

10:00, 24.05.2024 - Razboiul pornit de Vladimir Putin in Ucraina ingrijoreaza statele europene din ce in ce mai mult, mai ales ca surse din interiorul Kremlinului sustin ca liderul rus are planuri mari pentru vechiul continent. Mai mult, de cand Finlanda a devenit stat NATO, Insulele Aland au devenit un punct vulnerabil,…

Romana arestata in Spania - Legaturi cu cartelul Sinaloa din Mexic, 1800 de kilograme de droguri confiscate

21:25, 16.05.2024 - Politia spaniola a anuntat joi confiscarea a 1.800 de kilograme de metamfetamina pe care unul dintre cele doua carteluri mexicane cele mai redutabile, cartelul Sinaloa, incerca sa le distribuie in Europa, si a arestat cinci persoane, printre care liderul mexican al operatiunii si o romanca, informeaza…

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

Bulgaria a confiscat heroina in valoare de aproape 8,5 milioane de euro, gasita intr-un camion

00:25, 21.04.2024 - Autoritatile vamale din Bulgaria au declarat ca au confiscat 403 kilograme de heroina la granita cu Turcia. Drogurile au fost gasite intr-un camion inmatriculat in Turcia, care se indrepta din Iran spre Europa de Vest.

In Bulgaria s-au confiscat 403 kilograme de heroica, la granița cu Turcia

18:30, 20.04.2024 - Autoritatile vamale din Bulgaria au declarat ca au confiscat 403 kilograme de heroina la granita cu Turcia. Drogurile au fost gasite intr-un camion inmatriculat in Turcia, care se indrepta din Iran spre Europa de Vest.

Razboi Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de aparare anti-aeriana au fost activate

06:40, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca razbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP.Aceasta informatie vine in timp ce Iranul a raportat "explozii puternice"…

Autoritațile romane condamna atacul iranian asupra Israelului. Iohannis și Ciolacu, solidari cu poporul israelian: „Facem apel la evitarea unei escaladari”

09:11, 14.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au condamnat, duminica, in „cei mai fermi termeni” atacul fara precedent al Iranului asupra Israelului și au subliniat ca Romania este solidara cu poporul israelian, scrie news.ro.Klaus Iohannis a subliniat, intr-un mesaj postat pe reteaua X, ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?