Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape 100 de morți și un milion de persoane evacuate, în urma unor inundații catastrofale

Publicat:

Cel putin 96 de persoane au murit, iar aproximativ un milion de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca casele, pe fondul inundatiilor si a alunecarilor de teren provocate de ploile musonice abundente, în nord-estul Indiei, au anuntat autoritatile relateaza agentia de stiri , citata de .

Inundatiile si alunecarile de teren au provocat numeroase victime si pagube materiale consistente în statele Bihar, Assam si , în partea de nord si nord-est a Indiei. Luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile au fost…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 80 de oameni au murit in urma unei busculade la o adunare religioasa hindusa in India

16:26, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua.

Cum vrea unul dintre cei mai bogați oameni din lume sa transforme cea mai mare mahala din India intr-un „oraș de clasa mondiala”

07:05, 02.07.2024 - Cand Masoom Ali Shaikh a venit in Mumbai in 1974, terenul unde s-a stabilit el era „doar un parau fara drumuri și cu gunoaie peste tot” - acum, Dharavi a devenit una dintre cele mai mari mahalale din Asia. Localnicii se tem ca vieților lor sunt amenințate de planurile foarte ambițioase ale unuia dintre…

Seful de la Imigrari Caras-Severin, retinut de DNA. Alte 3 persoane, plasate sub control judiciar

12:05, 05.06.2024 - Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au dispus reținerea șefului de la Imigrari Caraș Severin. Alte 3 persoane au fost plasate sub control judiciar. A fost dispusa masura reținerii fața de Vali Mitruș, șef al Biroului pentru Imigrari al Județului Caraș…

Temperatura record de 49,9 grade Celsius in India. Oamenii primesc apa doar 15-20 de minute pe zi

10:35, 29.05.2024 - O temperatura record de 49,9 grade Celsius a fost inregistrata marti la New Delhi, capitala Indiei, a anuntat biroul meteorologic local. Serviciile meteo indiene, care au mentionat ''valuri severe de canicula'', au raportat aceasta temperatura record la doua statii de la periferia New Delhi, Narela…

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

11 persoane au fost gasite ascunse intr-un TIR, printre role de hartie, la frontiera

10:25, 20.05.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac II au prins 11 persoane, din Bangladesh, Pakistan, Nepal si India, cand incercau sa iasa ilegal din tara, ascunse intr-un TIR care transporta role de hartie din Turcia in Germania, potrivit Agerpres.

Inundațiile din Brazilia au lasat 150.000 de persoane fara adapost, zeci de morți sau disparuți

10:30, 08.05.2024 - Numarul morților in Brazilia a crescut la 90, cu alte decese in curs de investigare. 131 de persoane sunt inca date disparute. 155.000 de oameni au ramas fara adapost dupa ce ploile torențiale au provocat inundații majore, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?