Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aplicaţie mobilă folosită pentru stocarea datelor a 13 milioane de etnici uiguri musulmani

Publicat:

Aplicatia, cunoscuta sub numele de de , este folosita pentru a stoca informatii incepand de la inaltimea si greutatea persoanelor la scanarea recunoasterii faciale.

De asemenea, aplicatia observa un comportament "suspect" cum ar fi daca un individ nu reuseste sa socializeze cu vecinii, nu foloseste usa de la intrare sau utilizeaza o cantitate considerabil de mare de energie electrica.

Aplicatia poate fi utilizata la punctele de control pentru a semnala persoane "suspecte".

''Obiectivul este, aparent, de a identifica unele tipare…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

SUA interzic importurile de la 26 de companii textile chineze, din cauza muncii fortate a uigurilor

06:55, 17.05.2024 - Companiile sunt cele mai recente intrari in Lista de entitati create in cadrul Legii de prevenire a muncii fortate uigure, care restrictioneaza importul de bunuri legate de ceea ce guvernul american a caracterizat drept un genocid in curs de desfasurare al minoritatilor din regiunea Xinjiang din China.…

Cum alimenteaza China economia de razboi a Rusiei

19:00, 16.05.2024 - Putin viziteaza Beijingul pentru a doua oara in șase luni. China a devenit cel mai important furnizor de microelectronica esențiala pentru efortul de razboi al Moscovei. Americanii vad pregatiri de razboi impotriva NATO.

Primaria Oltina, judetul Constanta, bate palma cu firma Red Socket SRL

13:05, 09.05.2024 - Primaria comunei Oltina, judetul Constanta, a atribuit un contract, prin cumparare directa, pentru pregatirea de proiecte si proiectare in vederea infiintarii unui parc fotovoltaic. Achizitia s a afisat pe 8 mai 2024, iar valoarea achizitiei este de 45.000 lei, conform platformei SEAP. Obiectivul este…

Doi imparați la marginea a doua razboaie

06:21, 06.05.2024 - Presedintele Chinei, Xi Jinping, a sosit duminica la Paris, iar vizita a inceput deja sa fie intoarsa pe toate fetele.  Macron il intalnește pe Xi: Doi imparați la marginea a doua razboaie, a titrat Politico.eu duminica. Pe fondul unor certuri pe tema mașinilor electrice, coniac și Ucraina, cina președintelui…

Americanii arunca in aer relațiile cu Beijingul, chiar inaintea unei vizite cruciale in China

02:40, 23.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta, informeaza Mediafax.

Blinken acuza Beijingul de genocid in provincia Xinjiang

23:05, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta, conform jurnalul.ro. Raportul anual al Departamentului…

Blinken, inaintea vizitei in China: Sunt crime impotriva umanitații și genocid in provincia Xinjiang

22:21, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?