Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apetitul global pentru fuziuni şi achiziţii rămâne puternic, în pofida incertitudinilor geopolitice

Publicat:

Apetitul global pentru fuziuni si achizitii (M&A) nu prezinta niciun semn de scadere, in pofida faptului ca nivelurile tranzactiilor sunt peste valorile record din 2007, inainte de criza financiara, conform celei de-a 18-a editii a Global Capital Confidence Barometer (CCB), un studiu bianual realizat de EY in randul a 2.500 de executivi din 43 de tari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CIL Blaj, strategie pentru revenirea in eșalonul terț, buget de 200.000 de euro și lista de achiziții

08:30, 07.07.2024 - CIL Blaj, strategie pentru revenirea in eșalonul terț, buget de 200.000 de euro și lista de achiziții CIL Blaj, strategie pentru revenirea in eșalonul terț, buget și lista de achiziții CIL Blaj a promovat in Liga 3 in urma barajului cu ACSM Codlea (2-1 și 1-1), iar „Mica Roma” are din nou reprezentanta…

Antonio Conte și un sfert de miliard pentru achiziții. Care e vedeta vizata de noul antrenor al lui Napoli

13:15, 05.06.2024 - Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a oficializat acordul pe 3 ani cu Antonio Conte și i-a pus la dispoziție 250 de milioane de euro pentru transferuri. Conte vrea sa-l aduca pe belgianul Romelu Lukaku, de la Chelsea. Napoli reacționeaza in forța dupa un sezon 2023 - 2024 de uitat. Președintele…

Rusia nu mai vrea sa lupte in Ucraina: 'Trebuie sa fie recunoscute actualele realitați geopolitice și teritoriale'

11:46, 05.06.2024 - Ministrul adjunct de externe al Federației Ruse, Mihail Galuzin, a menționat ca livrarile interminabile de arme occidentale catre Ucraina „nu fac altceva decat sa prelungeasca conflictul și sa duca la o creștere a victimelor in randul civililor”.

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoana a fost gasita carbonizata intr-un apartament

12:35, 05.05.2024 - Un incendiu a izbucnit duminica la un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata intr-un apartament. Pompierii au intervenit la un incendiu de proporții in Sectorul 4 al Capitalei. Arde un apartament de la etajul superior al unui bloc. O persoana a fost gasita carbonizata,…

Video | Incendiu puternic in București! Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului

20:26, 29.04.2024 - Incendiu puternic in București: Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața loculuiUn incendiu a izbucnit, luni seara, in zona Bucureștii Noi din București. din primele informații se pare ca este vorba despre o cladire dezafectata.

Astrolog Anca Moraru: „Luna Plina in Scorpion se va resimți puternic și intens…”

14:16, 24.04.2024 - Luna plina in Scorpion din data de 24 aprilie vine și ne rupe de legaturile karmice, toxice pe care inca le avem cu noi sau cu alte persoane, ne rupe de atașamente, de activitațile prin care ne tradam pe noi, va acționa acolo unde inca nu exista o aliniere intre ceea ce gandim și ceea ce simțim.

Prima țara mare care le solicita cetațenilor sa plece din Israel: se așteapta un atac puternic al Iranului

07:45, 19.04.2024 - Australia iși indeamna cetațenii sa paraseasca Israelul de urgența. Anunțul a fost facut dupa incidentele nocturne din Iran care par sa fie un atac israelian asupra unor ținte iraniene. Australienii avertozeaza ca situația in regiune se poate deteriora rapid, informeaza Mediafax.

Israelul amana planurile unei ofensive in Rafah, dupa ce cabinetul de razboi a decis „sa loveasca puternic Iranul”

08:56, 16.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași catre o ofensiva terestra in orașul Rafah din Gaza, luni dar a amanat planurile dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi, dupa dezbateri aprinse cu privire la modul de raspuns la atacul iranian din weekend, a decis „sa loveasca puternic Iranul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?