Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apel umanitar pentru fiul soldatului Costel Maxim, diagnosticat cu tumora. Lupta pentru viata la doar 12 ani

Publicat:

, in varsta de doar 12 ani, are nevoie de ajutorul nostru Are nevoie de tratament in strainatate pentru a supravietui., de la Batalionul 314 a primit vestea ca fiul lui de doar 12 ani are o boala cumplita: tumora de trunchi cerebral neoperabila, se arata pe pagina oficiala de Facebook a MApN.Povestea trista a elevului de clasa a VI a incepe undeva la inceputul lunii octombrie 2021, cand apar primele simptome. Un copil care pana a ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

#Alegerilocale2024: PSD si PNL, lupta pe viata si pe voturi la Costinesti. Se renumara voturile!

15:01, 10.06.2024 - La Primaria Costinesti s au inscris in cursa pentru functia de primar 3 candidati: ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR CALIN MUGUREL RADU PARTIDUL NATIONAL LIBERAL MECHENICI GHEORGHE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT JEANU DUMITRU In acest moment s a reluat renumararea integrala a voturilor din comuna Costinesti…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Dublul campion mondial Olimpiu Nodea a incetat din viata la 88 de ani

22:00, 15.05.2024 - Fostul international Olimpiu Nodea, dubla campion mondial, a incetat din viata la varsta de 88 de ani, a anuntat, miercuri, Federatia Romana de Handbal pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

FOTO REPORTAJ Din viața și problemele vecinilor lui Dumitru Buzatu, fostul lider PSD aflat in arest la domiciliu, intr-un sat de langa Vaslui. „Doar n-o sa-l plangem pe el acum!” 

07:00, 12.05.2024 - Pentru oamenii din Marașeni, un sat la 8 kilometri de Vaslui, suma de 250.000 de euro, cea pentru care a fost arestat Dumitru Buzatu, fostul cap al județului, nu inseamna nimic. Pentru ca nu poate fi cuprinsa cu mintea, antrenata sa socoteasca in lei și inca in lei vechi. Prin urmare, nici 1,25 de milioane…

Fostul portar Florin Oprea a incetat din viata la varsta de 76 de ani

11:15, 23.04.2024 - Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular intre buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova in sezonul 1973-1974, in care alb-albastrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a decedat, marti, a anuntat clubul pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Lupta celor doua grupari din PMP s-a transat in instanța

14:31, 18.04.2024 - Partidul Miscarea Populara (PMP) a anuntat ca, in cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu si, prin urmare, „a fost validat congresul organizat in martie 2023, unde Eugen Tomac a fost votat, statutar si cu majoritate de voturi, presedinte…


Ce parere ai despre aceasta stire?