Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariţie-surpriză: Kate Middleton, pe platourile de filmare

Publicat:

Ajunsa pe platourile de filmare din Londra, Kate a marturisit ca e o admiratoare infocata a serialului "Downtown Abbey", care arata viata aristocratilor din vremea regelui George al V-lea, potrivit Romania TV. 

Ducesa a fost plimbata pe la machiaj, pe la garderoba si chiar a putut asista la filmari. La plecare, a primit cadou un tort. Colectivul artistilor din serial este mereu pregatit sa primeasca oaspeti de seama, astfel incat vizita sotiei printului William nu i-a luat prin surprindere.

Serialul "Downtown Abbey este, la ora actuala, cea mai profitabila productie de televiziune…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prințesa Kate, apariție incredibila in public, dupa cinci luni de la diagnosticul de cancer

17:50, 15.06.2024 - Printesa, in varsta de 42 de ani, a petrecut doua saptamani in spital in luna ianuarie, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala abdominala majora. Doua luni mai tarziu a anuntat intr-un mesaj video ca analizele au dezvaluit prezenta unui cancer si ca a inceput un tratament prin chimioterapie.Printesa…

Zeci de muncitori, prinși sub o cladire prabușita in Africa de Sud

21:40, 06.05.2024 - Aproximativ 47 de muncitori sunt prinși sub daramaturi dupa ce o cladire in construcție s-a prabușit luni dupa-amiaza in orașul George din Africa de Sud, informeaza G4Media. „O echipa de aproximativ 70 de persoane se afla pe șantier in momentul prabușirii” cladirii in construcție, a precizat primaria.…

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?