Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apa de la robinet ar putea fi mai sigură pentru consum. Eurompenii nu mai vor să dăm bani pe apa îmbuteliată

Publicat:

Apa de la robinet ar putea fi mai sigura pentru consum decat este acum. Limitele maxime admise pentru bacteriile daunatoare si pentru unii poluanti periculosi, cum este plumbul, vor fi reduse la jumatate. Sunt reguli pregatite de parlamentarii europeni care vor sa reduca astfel consumul de apa imbuteliata, pentru ca genereaza pet-uri. Cetatenii europeni ar obține economii anuale de peste 600 de milioane de euro. Romanii sunt printre cetațenii europeni care consuma cele mai mici cantitați de apa de la robinet: doar doi metri cubi lunar, de aproape doua ori mai puțin decat media europeana. In Bucureșți,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura grea pentru reziști: au pierdut și Sectorul 2 al Capitalei! Numaratoarea voturilor s-a incheiat

02:36, 15.06.2024 - La aproximativ 5 zile de la incheierea voturilor s-a terminat numaratoarea in Sectorul 2 al Capitalei. Rareș Hopinca a ieșit caștigator cu o diferența de peste 300 de voturi fața de Radu Mihaiu. Intr-una dintre secțiile unde reziștii nu voiau renumararea voturilor s-au gasit 40 de voturi in plus pentru…

Lovitura grea pentru reziști: au pierdut și Sectorul 2 al Capitalei! Numaratoarea voturilor s-a incheiat

12:50, 14.06.2024 - La aproximativ 5 zile de la incheierea voturilor s-a terminat numaratoarea in Sectorul 2 al Capitalei. Rareș Hopinca a ieșit caștigator cu o diferența de peste 300 de voturi fața de Radu Mihaiu. Intr-una dintre secțiile unde reziștii nu voiau renumararea voturilor s-au gasit 40 de voturi in plus pentru…

Zurab Todua: Politica migrației a UE transforma orașele europene in orașe din Orientul Mijlociu

17:36, 10.06.2024 - Problema emigranților, situația economica, consecințele pandemiei, atitudinea fața de criza ucraineana, agenda verde - toate acestea au dus, in ansamblu, la faptul ca nivelul de trai in țarile europene, in special in cele cindva bogate, precum Franța, Germania, Italia, s-a deteriorat semnificativ. Aceasta…

Cel mai frumos parc din București. Natura in toata splendoarea, chiar in mijlocul Capitalei

20:50, 23.05.2024 - In București poți gasi numeroase locuri in care sa te relaxezi și sa te bucuri de natura. Așa este și in acest caz. Parcul situat in Sectorul 2 te va duce intr-o basm și vei putea respira aer curat, departe de agitația orașului.

Așteptarile locuitorilor din sectorul Buiucani

12:20, 04.05.2024 - Portalul Noi.md a lansat o noua serie de materiale in cadrul proiectului "Așteptarile locuitorilor capitalei", lansat in anul 2020. Atunci, redacția Noi.md a publicat o serie de materiale ample, care au reflectat problemele fiecarui sector al capitalei, precum și sugestiile populației pentru imbunatațirea…

Haosul din Coaliție ii pune piedici lui Daniel Baluța. Primarul va trebui sa-și depuna din nou candidatura la Sectorul 4

11:51, 25.04.2024 - Problema majora pentru candidatura primarului de la Sectorul 4. Haosul din Coaliție face ca alianța deja inregistrata la nivelul Capitalei sa fie desființata acum. Victima este Daniel Baluța, care apucase sa iși depuna candidatura in baza protocolului alianței devenit peste noapte nul.

Ciuca: Sectorul 1 a ramas in imaginea noastra cu problemele legate de gunoaie și sobolani

20:06, 08.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, in cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 1, ca acest sector trebuie sa redevina „capitala Capitalei”, atragand atenția asupra imaginii cu care acesta ramas, din cauza problemelor legate de gunoaie si de sobolanii de pe

Problemele ascunse ale mașinilor second-hand importate din țarile straine

13:30, 31.03.2024 - De cele mai multe ori, pentru a se satisface cererea locala mare pentru mașini rulate, acestea sunt de cele mai multe ori importate. Țarile ca Germania, Franța, Belgia și Italia sunt cunoscute prin exportul lor de mașini la mana a doua. Totuși, multe dintre acestea au și defecte. Studiile recente ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?