Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţul făcut de Elly și Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu” care i-a scos din minţi pe internauţi: "Tara arde și baba se piaptănă”

Publicat:

Elly și Cristian au fost cei mai iubiți concurenți din sezonul trecut al emisiunii &"Mireasa pentru fiul&". Elly, de altfel, a fost și mireasa sezonului, iar fanii au avut grija sa nu le lipseasca nimic.

Mai mulți fani au hotarât la finalul sezonului sa le cumpere un apartament în care sa își traiasca mai departe povestea de dragoste, iar în timpul competiției, au primit multe cadouri consistente.. La doua luni de la ieșirea din casa, cei doi foșți concurenți s-au saturat de mesajele pe care le primesc pe pagina lor de socializare și le-au transmis…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Care ar fi motivul pentru care Maria, fosta iubita a lui Cristian, a venit in emisiune. Ce crede tanarul / VIDEO

23:05, 24.06.2024 - Cristian și-a spus parerea cu privire la care ar fi motivul pentru care Maria, fosta lui iubita, a venit in emisiune. Ce a spus tanarul in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Caștigatorii sezonului 5 Mireasa, imagine emoționanta! Cum s-au fotografiat Giovana, Sese și Hurrem Selina / FOTO

08:40, 05.06.2024 - In curand, familia caștigatorilor sezonului 5 Mireasa se marește. Recent, Sese a facut publica o fotografie in care apare alaturi de soția lui și micuța lor, Hurrem Selina. Cei trei se pregatesc pentru venirea pe lume a noului membru.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice: „Taci din gura!” / VIDEO

23:25, 30.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 30 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune și asta pentru ca Antonia a avut o discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice. Iata de ce s-au certat cele doua!

Cuplul de la Mireasa despre care se crede ca s-a desparțit. Foștii concurenți au un copil impreuna, iar fanii s-au ingrijorat

15:01, 28.05.2024 - Pe grupurile Mireasa se zvonește ca Alexandra și Ionuț de la Mireasa sezonul 1 s-ar fi desparțit. Faptul ca cei doi nu mai sunt prieteni pe Facebook și nu mai au pozele de cuplu i-a facut pe fanii emisiunii sa se gandeasca la separare.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?