Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru români! Actele necesare pentru a pleca din țară cu mașina

Publicat:

In contextul sezonului estival in plina desfașurare, mulți romani iși pregatesc bagajele pentru vacanțele cu mașina in afara țarii. Inainte de a porni la drum, este crucial sa fie atenți la detaliile legate de documentele necesare pentru a evita surprizele neplacute la punctele de frontiera.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru șoferi! Cum trebuie sa procedeze cei ce sunt prinsi cu o alcoolemie sub 0,10

23:55, 29.06.2024 - Anunț important pentru șoferii din Romania! Iata cum trebuie sa procedeze cei ce sunt prinși cu o alcoolemie sub 0,10. Noi schimbari! Ce trebuie sa știe cei ce dețin permis de conducere la noi in țara.

In ce condiții pot calatori minorii in strainatate. Poliția de Frontiera: „Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie”. Care sunt actele necesare pentru a pleca in vacanța.

15:45, 16.06.2024 - Care sunt conditiile de calatorie pentru parinții care vor sa plece cu copii minori in strainatate, in condițiile in care vacanța de vara este tot mai aproape? Lista actelor necesare pentru a pleca in vacanța.

Anunț important pentru o categorie mare de romani! In ce data din iunie vor intra banii pe cardurile de alimente?

10:51, 11.06.2024 - Ministrul Adrian Caciu a facut astazi un anunț important pentru o mare categorie de romani, cu privire la data din luna iunie in care voucherele de alimente vor fi incarcate cu bani. La ora actuala, aproximativ 2,6 milioane de romani cu venituri reduse, printre care și pensionari, beneficiaza de…

Anunț important pentru familiile de romani! Condițiile de calatorie in Grecia pentru copii

11:05, 06.06.2024 - Anunț important! Ce trebuie sa știe familiile de romani daca vor sa plece in vacanța. Iata care sunt condițiile de calatorie in Grecia pentru copii. Care sunt actele necesare pentru a pleca in strainatate.

Anunț important pentru romanii care urmeaza sa se pensioneze in viitor - Simona Bucura-Oprescu: Asta da o valoare mai mare a pensiei!

08:35, 23.05.2024 - Simona Bucura-Oprescu a facut un anunț important pentru romanii care urmeaza sa se pensioneze in viitor: ”Este foarte important sa se știe acest lucru”, a explicat Ministrul Muncii.Despre schimbarile din noua lege a pensiilor s-a tot vorbit in ultima perioada, autoritațile insistand ca aceasta este…

Actele de care ai nevoie daca vrei sa treci vama cu o mașina in leasing. Lista completa cu documentele necesare

17:00, 22.05.2024 - Achiziționarea unei mașini in leasing poate fi o alegere convenabila pentru mulți romani, dar cand vine vorba sa ieși din țara cu mașina, lucrurile se pot complica. Daca te gandești sa pleci vara asta in afara țarii in vacanța cu mașina achiziționata in leasing, trebuie sa știi ca exista cateva condiții…

Anunț important pentru acești romani inainte de Paște. Se dau tichete noi, cum poți intra in posesia lor

12:11, 24.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de Paște, Ministerul Muncii a facut un anunț important pentru o anumita categorie de romani. Statul ofera un nou tip de tichete. Ce valoare au și cum pot fi obținute. Ministerul Muncii, anunț important pentru o anumita categorie de romani Adaptandu-se la realitatea de pe…

NASA, anunț important despre Eclipsa de Soare. Ce vor face specialiștii maine, 8 aprilie 2024

23:05, 07.04.2024 - Cercetatorii pregatesc o operațiune impresionanta pentru monitorizarea eclipselor solare. In ziua de maine, 8 aprilie 2024, specialiștii NASA vor utiliza avioane și rachete echipate cu tehnologii avansate pentru a studia fenomenul fascinant al unei eclipse totale de soare.


Ce parere ai despre aceasta stire?