Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ BOMBĂ de la Mercedes: relansează marca de lux Maybach

Publicat:

Noul Maybach ar urma sa fie prezentat in luna noiembrie atat la salonul auto de la Guangzhou cat si la cel din , urmand sa coste mai mult decat dublu fata de actualul model de top Mercedes-Benz S600, care se comercializeaza pentru 165.000 de euro (228.000 de dolari), a mai spus sursa citata de Agerpres.

De asemenea, va fi mai lung cu 20 de centimetri fata de versiunea extinsa a S-Class, devenind cea mai lunga limuzina din gama Mercedes, pana la lansarea unei versiuni si mai lungi denumita Pullman.

Daimler a oprit productia limuzinelor Maybach in 2012,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi amare la Moscova și Beijing! Eforturile țarilor din BRICS au eșuat

13:05, 26.06.2024 - Dolarul american ramane valuta primara pentru rezerve la scara globala, și nici euro, nici țarile din grupul BRICS nu au reușit sa-i reduca dominația, se arata intr-un studiu nou, citat de Reuters. Studiul arata ca dolarul continua sa domine deținerile de rezerve straine, facturarea comerciala și tranzacțiile…

Banca Centrala a Spaniei imbunatateste previziunile economice datorita expansiunii turismului

21:15, 11.06.2024 - Expansiunea turismului in Spania va sprijini in acest an cresterea economiei la un nivel solid, de 2,3%, mult mai ridicat decat in alte state membre UE, a anuntat Banca Centrala a Spaniei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Mesajul lui Scholz pentru Putin: “NATO va apara fiecare centimetru patrat din teritoriul sau”

17:50, 02.06.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a subliniat, intr-un discurs susținut la Forumul economic est-german de la Frankfurt, importanța deciziei recente a NATO de a-și consolida frontiera estica. Aceasta masura este destinata sa descurajeze Rusia și sa transmita un mesaj clar Moscovei ca Alianța Nord-Atlantica…

E jumatate avion, jumatate elicopter. Cum arata Racer, modelul de la Airbus care va zbura cu 400 km/ora

08:56, 16.05.2024 - Airbus Helicopters a prezentat miercuri un aparat de zbor experimental, jumatate avion, jumatate elicopter, intr-un moment in care competitia se incinge pentru a defini aeronava viitorului, scrie Reuters.

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Peste 200 de arestari dupa dispersarea protestatarilor propalestinieni din campusul UCLA

07:15, 03.05.2024 - Peste 200 de oameni au fost arestași dupa ce nu au respectat ordinul de a se dispersa din tabara ilegala, in prezent desfiintata, din campusul Universitatii din California, Los Angeles, a declarat cancelarul UCLA, Gene Block, intr-un comunicat. Block s-a referit la tabara ca la o „perturbare uriasa”,…

Son Heung-min isi indeplineste bine rolul de capitan al lui Tottenham, spune antrenorul Postecoglou

19:55, 01.04.2024 - Capitanul echipei Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a devenit un lider natural dupa plecari importante de la clubul din Premier League si a oferit constant evolutii bune in acest sezon, a declarat luni antrenorul Ange Postecoglou, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Son, cel mai bun marcator al lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?