Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! Un ciclon polar lovește România înainte de sărbătorile de iarnă. Ce ne așteaptă în perioada următoare

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment meteo de ultima ora. Specialiștii au anunțat un ciclon polar care va lovi Romania in pragul sarbatorilor de iarna din acest an. Iata la ce trebuie sa ne așteptam in urmatoarea perioada!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ploi torențiale, vijelii puternice și vant in Romania

10:45, 01.07.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ploi torențiale, vijelii puternice și vant. Ce zone sunt vizate.

Anunț ANM! Cod galben de canicula! Caldura insuportabila in Romania

09:35, 26.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de canicula. Va fi caldura insuportabila in mai multe zone de la noi din țara.

Anunț important al ANM! Cat mai ține canicula in Romania. Cum va fi vremea in perioada urmatoare

09:30, 10.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Temperaturile sunt extreme in țara noastra. Iata cat mai ține canicula in Romania, dar și cum va fi vremea in perioada urmatoare!

ANM a modificat prognoza: Un ciclon lovește Romania și face prapad. Furtuni puternice și vijelii in toata țara

08:55, 29.05.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au modificat prognoza pentru ziua de miercuri. Un ciclon iși va face simțita prezența in țara noastra și vom avea parte de furtuni, vijelii și ploi in aproape toata țara.

Anunț ANM! Cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele afectate

11:06, 19.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele vizate, dar și pana cand.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț ANM! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii

10:45, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii. Ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?