Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anul negru al aviatiei malaeziene: inca un avion prabusit in ocean

Publicat:

A320-200 al companiei low-cost a disparut, ieri, intre Indonezia si Singapore, potrivit companiei malaeziene. Pilotul aparatului, care transporta 162 de persoane, ceruse sa devieze de la planul de zbor din cauza conditiilor meteo. Duminica, un alt aparat A320 al aceleiasi companii, a facut o aterizare fortata ca urmare a unor probleme [...] Anul negru al aviatiei malaeziene: inca un avion prabusit in ocean

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția de gaze a Gazprom s-a prabușit pana la cel mai scazut nivel de la inființarea companiei

17:51, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat anul trecut producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters.

Indonezia, pregatita sa trimita „un numar important de soldati ai pacii” si personal medical in Fasia Gaza

15:45, 01.06.2024 - Indonezia afirma ca este pregatita sa trimita „un numar important de soldati ai pacii'' si personal medical in Fasia Gaza, daca miscarea Hamas accepta propunerea lui Joe Biden de incetare a focului, a anuntat sambata, la Singapore, presedintele ales Prabowo Subianto, actual ministru al apararii, informeaza…

(VIDEO) Un avion F-35 nou s-a prabușit

19:15, 29.05.2024 - Un avion de lupta F-35 s-a prabușit pe un deal din New Mexico. Avionul de lupta a cazut in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport in timp ce calatorea catre o baza a forțelor aeriene din California. Pilotul a supraviețuit accidentului, dar a fost grav ranit, potrivit oficialilor.…

Un avion F-35 abia ieșit din fabrica s-a prabușit in New Mexico. Aeronava urma sa intre in dotarea armatei SUA

15:41, 29.05.2024 - Un avion de lupta de tip F-35, abia ieșit din fabrica, s-a prabușit in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport din New Mexico. Pilotul, singura persoana aflata la bord, a reușit sa se catapulteze.

Alerta in Buzau! Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit / FOTO

16:20, 17.05.2024 - Un incident aviatic a avut loc pe Aerodromul Spataru din Buzau, unde un avion AN-2, utilizat pentru antrenamentele parașutiștilor, s-a prabușit. Deși aeronava era scoasa din uz de peste un deceniu, aceasta era inca folosita pentru zboruri de instruire.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni in Alba. Pompierii au gasit aeronava rasturnata cu rotile in sus

19:41, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica, pe un teren agricol de pe raza localitatii Vurpar, Alba. Pilotul in varsta de 50 de ani a scapat teafar și a refuzat transportul la spital.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 


Ce parere ai despre aceasta stire?