Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antony Blinken i-a scris preşedintelui Ashraf Ghani, cerându-i să accelereze procesul de pace în Afganistan

Publicat:

Secretarul de stat american a transmis sugestii guvernului afgan asupra accelerarii procesului de pace, inclusiv prin convocarea unei conferinte facilitate de ONU, relateaza luni DPA, citand informatii din presa duminicala, potrivit AGERPRES.

Blinken a facut sugestiile intr-o scrisoare adresata presedintelui , vazuta de website-ul de stiri . a relatat de asemenea despre scrisoare, citand oficiali americani si afgani care au confirmat existenta ei.

Blinken ar fi facut propuneri pentru a facilita discutiile dintre cele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand te certi pe bombe

06:20, 19.06.2024 - SUA si-au exprimat nedumerirea, marti, dupa comentariile premierului israelian Benjamin Netanyahu care a calificat „de neconceput” faptul ca administratia Biden ar putea intarzia livrarea de arme catre Israel pentru razboiul sau din Fasia Gaza, relateaza AFP, preluata de Agerpres . „Chiar nu stim despre…

Un inalt oficial al Hamas declara ca amendamentele propuse pentru incetarea focului in Gaza sunt nesemnificative

17:10, 13.06.2024 - Modificarile pe care Hamas le-a cerut la o propunere de incetare a focului facuta de Statele Unite sunt „nesemnificative” și includ retragerea completa a trupelor israeliene din Fașia Gaza, a declarat joi pentru Reuters un inalt lider al gruparii, conform jurnalul.ro. Secretarul de stat american Antony…

Filat despre intrevederea lui Antony Blinken cu Maia Sandu: „Sper sa abordați tema corupției, violenței și tratamentele crude și inumane din partea autoritaților”

10:15, 29.05.2024 - Secretarul de Stat american, Antony Blinken, vine la Chișinau. „Vizita sa reprezinta un moment important in confirmarea angajamentului SUA fața de suveranitatea, independența și integritatea teritoriala a Republicii Moldova, precum și fața de aspirațiile noastre europene”, a menționat Vlad Filat.

Blinken anunta un nou ajutor militar pentru Ucraina, cu livari rapide pentru a stavili ofensiva rusa

19:30, 15.05.2024 - Secretarul american de stat Antony Blinken a anuntat miercuri la Kiev un nou ajutor militar, de 2 miliarde de dolari, pentru consolidarea capacitatilor de aparare ale Ucrainei in fata armatei ruse, care se afla in ofensiva in special in nord-estul Ucrainei, relateaza Reuters si AFP. Munitii, blindate,…

Antony Blinken, in Israel: SUA este „hotarata sa obțina o incetare a focului care sa aduca ostaticii acasa”

18:55, 01.05.2024 - Secretarul de stat Antony Blinken s-a intalnit cu președintele Israelului, Isaac Herzog. Oficialul american a spus ca SUA este „hotarata sa obțina o incetare a focului care sa aduca ostaticii acasa”

Chinezii au trimis avioane și nave militare la granița cu Taiwan

10:55, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters. Ministerul taiwanez al apararii a declarat ca, sambata…

Blinken neaga acuzațiile ca SUA au un „dublu standard” privind abuzurile armatei israeliene in Gaza

23:10, 22.04.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a negat luni ca Washingtonul are un „dublu standard” atunci cand aplica legea americana in privința acuzațiilor de abuzuri ale armatei israeliene in Gaza și a spus ca examinarile acestor acuzații sunt in curs de desfașurare.

Blinken: Hamas, 'singurul lucru' care sta intre oamenii din Gaza și incetarea focului

15:25, 19.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a acuzat Hamas ca a blocat negocierile privind incetarea focului in Gaza. Hamas este mai interesat de un conflict regional decat sa ajute poporul palestinian, a spus Blinken. Declarațiile au fost facute in Italia, in cadrul reuniunii țarilor G7.


Ce parere ai despre aceasta stire?