Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonio Banderas va juca în thrillerul cu gangsteri 'Barracuda', filmat în orașul grecesc Salonic

Publicat:

va juca in thrillerul cu gangsteri "Barracuda", care va fi filmat in orasul grecesc Salonic, unde va fi amenajat un decor care va reproduce atmosfera din Miami si statul american Florida, relateaza luni EFE, citat de agerpres. Producatorul filmului, , se afla in prezent in acest oras din nordul Greciei pentru a alege spatiile in care va fi filmat acest lungmetraj de actiune, al carui buget a fost estimat la aproximativ 20 de milioane de euro (24 de milioane de dolari).
Van Norden a dezvaluit pentru mass-media locale ca filmarile vor incepe peste doua saptamani,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Incendiu uriaș intr-un apartament din Miami umple cerul cu fum

08:40, 11.06.2024 - Un incendiu uriaș a cuprins luni un bloc de apartamente cu patru etaje din Miami, Florida. Mai multe persoane au fost salvate din cladire.In timpul perchezițiilor, primii respondenți spun ca au gasit la etajul al treilea un barbat care fusese impușcat. Oficialii au spus ca ramane neclar daca impușcaturile…

Orașul din Romania unde va fi construit un nou spital. Marcel Ciolacu: „Este o investiție de peste 145 de milioane de euro"

12:20, 06.06.2024 - Astazi, Guvernul Romaniei a aprobat construirea unui nou spital intr-un mare oraș din Romania. Este vorba despre inființarea Spitalului Public al Sectorului 6, din Capitala. Iata ce a declarat Marcel Ciolacu.

Super League: Aris vs PAOK - Razvan Lucescu, la o victorie de titlu

10:11, 19.05.2024 - Aris - PAOK, meci contand pentru etapa a 10-a a play-off-ului (ultima) din campionatul Greciei, este programat, duminica, 19 mai, de la ora 20:00, pe Stadio Harilaou „Kleanthis Vikelidis” din Salonic, si va fi transmis in direct de platforma de streaming AntenaPLAY.

Se deschide o noua fabrica de componente auto in Romania

08:35, 06.05.2024 - Se deschide o noua fabrica. Producatorul turco-spaniol de componente auto Beycelik Gestamp va deschide o noua fabrica in Arges, unde va oferi 200 de locuri de munca, dupa o investiție de 45 milioane de euro, scrie economedia.ro . „Investiția noua de la Beycelik Gestamp, din Darmanești, este de peste…

Costurile locuințelor ii determina pe locuitorii din Toronto sa paraseasca orașul

22:31, 29.04.2024 - Costul vieții in Toronto a crescut cu aproape 20% intre 2017 și 2022, impingind prețul mediu al unei locuințe in aproape jumatate din cartierele din Toronto peste 2 milioane de dolari, potrivit unui nou raport al unui site imobiliar. Daca prețurile vor continua sa creasca cu o rata medie anuala de 5,6%,…

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Danielle Collins a dat lovitura și a cucerit titlul la Miami

11:15, 31.03.2024 - Danielle Collins a castigat primul titlu WTA 1.000 din cariera sa, dupa ce a reusit sa o invinga in doua seturi, 7-5, 6-3, pe kazaha Elena Ribakina, numarul 4 mondial, in finala turneului de la Miami (SUA). Collins, ocupanta locului 53 in clasamentul WTA si finalista la Australian Open in 2022, a produs…


Ce parere ai despre aceasta stire?