Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonescu, despre candidatura lui Hellvig la prezidențiale: E o ipoteză de luat în seamă

Publicat:

Fostul presedinte al PNL considera ca , ex-director al SRI și fost secretar general al PNL, poate fi o varianta de candidat pentru , insa nu știe daca fostul sau coleg ar dori acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, și-a inregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidențiale

19:01, 05.07.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, și-a inregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidențiale Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, și-a inregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidențiale Mircea Geoana, actualul secretar general adjunct…

Catalin Avramescu spulbera candidatura Elenei Lasconi la prezidențiale: A inceput cu stangul. Nu are importanța daca un candidat poarta fusta sau pantaloni

11:05, 30.06.2024 - Fost consilier prezidențial și actualmente director al Insitutului de Relații Internaționale al Academiei Romane, Catalin Avramescu vorbește, intr-o postare pe Facebook, despre șansele Elenei lasconi, lidera USR, de a ajunge la Palatul Cotroceni.

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

20:10, 15.06.2024 - Presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD), Aurelian Pavelescu, si-a anuntat sambata candidatura la alegerile prezidentiale din acest an.Acesta a aratat ca va candida sub sloganul ''Un presedinte pentru cei care n-au avut un presedinte''.

George Simion, lovitura colosala de imagine, dupa ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale

16:40, 13.06.2024 - Dupa nunta cu mii de invitați de la Maciuca, George Simion o face lata iar! El așteapta toți romanii la  botezul fiului sau, Radu și deja a lansat o invitație deschisa pentru toți romanii. Cei care iși doresc sa ia parte la fericitul eveniment, sunt așteptați sa se inscrie pe site-ul sau.

Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri / Ce spune despre o posibila candidatura la prezidențiale

23:06, 09.06.2024 - Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll, ca va chema saptamana viitoare PNL la negocieri. El a fost intrebat pe cine va chema primul la negocieri.„PNL.

Ce spune Ciolacu despre scenariile pentru candidatura la prezidentiale: In PSD o sa-mi spun si eu parerea de la inceput

21:30, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a spus, luni, la Targoviste, intrebat daca in PSD exista scenariul ca presedintele partidului sa nu candideze la prezidentiale, ca isi va spune parerea in interiorul PSD, insa dupa data de 10 iunie.

Crin Antonescu, despre o posibila candidatura la prezidențiale: „Timpul meu a trecut”

20:15, 08.05.2024 - Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat pentru Digi24 ca „in niciun scenariu” nu ar mai candida pentru funcția de președinte al Romaniei. „Eu am spus demult adio, nu la revedere, exercițiului politic direct,” a precizat Crin Antonescu.

Mircea Geoana, despre candidatura la alegerile prezidențiale: „Ma gandesc tot mai serios”

20:05, 08.04.2024 - Mircea Geoana anunța ca vrea sa se intoarca pe scena politica romaneasca Sursa articolului: Mircea Geoana, despre candidatura la alegerile prezidențiale: „Ma gandesc tot mai serios" Credit autor: Realitatea De Mures. Source


Ce parere ai despre aceasta stire?