Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anthony Joshua şi Daniel Dubois vor lupta pentru centura greilor în versiunea IBF

Publicat:
Anthony Joshua şi Daniel Dubois vor lupta pentru centura greilor în versiunea IBF

Pugilistul britanic va lupta cu pe Wembley, pe 21 septembrie, pentru centura IBF la categoria grea, dupa ce ucraineanul a anuntat ca nu-si va mai apara titlul, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Usik a fost deposedat de centura IBF a categoriei grea

10:05, 26.06.2024 - Boxerul ucrainean Oleksandr Usik, campionul absolut al categoriei grea, a fost deposedat de centura IBF, la cinci saptamani dupa ce a unificat titlurile mondiale prin victoria contra lui Tyson Fury, scrie Reuters.

Box: Tyson Fury, surprins in stare de ebrietate intr-un bar

15:11, 11.06.2024 - Pugilistul britanic Tyson Fury a fost filmat in stare de ebrietate intr-un bar din Morecambe, din nord-vestul Angliei, la cateva saptamani dupa infrangerea lui in fata ucraineanului Oleksandr Usik, informeaza L'Equipe.

Revansa lui Tyson Fury, dupa eșecul in fața lui Usik, va avea loc pe 21 decembrie

14:56, 29.05.2024 - Pugilistul ucrainean Oleksandr Usik il va infrunta din nou pe britanicul Tyson Fury, pe care l-a invins recent, pe data de 21 decembrie la Riad, au anuntat, miercuri, organizatorii galei, citati de AFP, potrivit Agerpres.

Tamer Mahgoub, boxerul clujean cu 100% KO-uri, pregatit sa ia titlul FFC la Super Gala de Box din Salaj

23:01, 19.05.2024 - Sportivul clujean Tamer Mahgoub, cunoscut pentru stilul sau agresiv și pentru victoriile sale prin KO, va lupta in acest weekend in prima gala de box profesionist organizata vreodata in Salaj, „Florian Fighting Sport”. Mahgoub, favorit in Super Fight International, vizeaza centura promoției FFC, adaugand…

Controversa la meciul greilor: Tyson Fury pune infrangerea cu Oleksandr Usyk pe seama razboiului din Ucraina

11:10, 19.05.2024 - Tyson Fury a pierdut meciul care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea din boxul profesionist. La finalul disputei cu Oleksandr Usik de la Riad, pugilistul britanic a dat vina și pe razboiul din Ucraina.

Usik vs Fury. „Lupta fantastica” intre un erou și o legenda

09:21, 19.05.2024 - Boxerul ucrainean Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci avand ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea, disputat duminica la Riad, informeaza AFP. Doi dintre arbitrii judecatori i-au acordat victoria lui Usik (115-112, 114-113), in timp ce al treilea…

Lupta cu ucraineanul Oleksandr Usik, un bonus pentru mine, spune britanicul Tyson Fury

21:01, 13.05.2024 - Lupta dintre Tyson Fury si Oleksandr Usik pentru unificarea centurilor mondiale la categoria grea, sambata, la Riad, reprezinta "un bonus" pentru mine, a declarat luni pugilistul britanic, care spune ca "nu mai are nimic de demonstrat", scrie AFP, potrivit Agerpres.

Fiasco in Europa: 4 echipe din Anglia sunt OUT! Lupta apriga la titlu + Wembley gazduiește semifinalele Cupei. Analizam la Premier GSP

12:50, 19.04.2024 - Premier GSP revine astazi, ora 14:00, cu o ediție dedicata semifinalelor Cupei Angliei, etapei 34 de campionat și a rezultatelor inregistrate de formațiile din Insula in cupele europene. Etapa trecuta, Manchester City le-a depașit pe Arsenal și Liverpool, ambele invinse pe teren propriu. Cu formația…


Ce parere ai despre aceasta stire?