Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANSVSA: În perioada 21 aprilie – 1 mai, se va permite sacrificarea mieilor şi în spaţii amenajate şi autorizate temporar, pe lângă abatoarele autorizate

Publicat:

Potrivit ANSVSA, sacrificarea mieilor se face in unitati de abatorizare autorizate sanitar-veterinar unde sunt livrate animalele cu stare de sanatate certificata, identificate si inregistrate, crescute in ferme, localitati si zone unde nu evolueaza boli transmisibile. Carcasele rezultate, expertizate sanitar-veterinar si marcate cu marca de sanatate de forma ovala, se pot comercializa in magazine alimentare, macelarii, piete agroalimentare, supermarketuri, unitati inregistrate sanitar-veterinar. “Pentru perioada 21 aprilie – 1 mai 2021, este permisa sacrificarea mieilor si in spatii amenajate

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANSVSA: Zeci de kg de produse lactate puse sub sechestru, amenzi și suspendari de activitate

11:51, 29.04.2024 - Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de peste 700.000 de lei si au emis 4 decizii de suspendare si 2 de interzicere a activitatii, punand sub sechestru 14.000 de kg de produse lactate, in urma a aproape 1.000 de acțiuni de control in depozite alimentare, unitati de reambalare a produselor lactate,…

Nereguli grave descoperite de ANSVSA la produsele lactate vandute in hipermarketurile din Romania

11:05, 29.04.2024 - Controale facute de Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor in perioada 16-29 martie au scos la iveala nereguli majore la produsele lactate vandute pe piața din Romania.„In perioada menționata, reprezentanții Direcțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor…

Nereguli la produsele lactate, inainte de Paște. Ce au gasit inspectorii ANSVSA in magazine

10:36, 29.04.2024 - Controale facute de Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au scos la iveala nereguli majore la produsele lactate vandute pe piața din Romania. In perioada 16-29 martie s-au facut aproape 1.000 de controale in depozite alimentare autorizate/inregistrate sanitar…

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor in Piata Chiriac

14:20, 22.04.2024 - In Piata Chiriac se va deschide un punct de comercializare si sacrificare a mieilor pentru Paste, potrivit SC Piete si Targuri Craiova SRL .Punctul de sacrificare urmeaza a-si desfasura activitatea in saptamana dinaintea Sarbatorii Pascale. Astfel, craiovenii vor putea sa-și aleaga mieii sau iezii pe…

Paradoxul romanesc: Carnea de miel, de doua ori mai scumpa in magazine, decat la poarta fermei

08:31, 20.04.2024 - Carnea de miel a devenit din ce in ce mai puțin cumparata, iar asta din cauza prețurilor uriașe dictate de comercianți. Fermierii sunt de parere ca odata ce marfa ajunge la samsari prețurile se deregleaza.La cel mai mare crescator de oi și de miei din județul Giurgiu, au fost pregatiți peste o mie de…

ANSVSA: De luni poate incepe sacrificarea mieilor pentru Paște

20:21, 19.04.2024 - Conform Autoritații Sanitar Veterinara, sacrificarea mieilor pentru Paște se poate realiza in unitati de abatorizare autorizate sau in spatii amenajate temporar in conditiile legii numai in perioada 22 aprilie – 3 mai 2024. ANSVSA urmarește respectarea conditiilor sanitare veterinare si pentru siguranta…

Controale anunțate ale DSVSA in carmangerii, piețe, restaurante inaintea Paștelui

09:10, 06.04.2024 - Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor Neamț anunța ca a demarat controalele tematice specifice, pentru a verifica unitațile de alimentație publica de tipul carmangeriilor, macelariilor, pizzeriilor, cantinelor, restaurantelor, unitaților de tip take-away, mall-uri, etc care comercializeaza…

Controale pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare in perioada sarbatorilor Pascale. Precizari din partea DSVSA Alba

11:10, 02.04.2024 - Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba a demarat, de la inceputul lunii martie, verificarile specifice pentru a asigura siguranța alimentara in perioada premergatoare sarbatorilor Pascale. Scopul principal al acestor acțiuni este prevenirea apariției toxiinfecțiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?