Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE va actualiza tariful la energia termică pînă la începutul noului sezon de încălzire

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetica (ANRE) a amînat aprobarea deciziei cu privire la cererea de majorare a tarifelor, parvenita de la Moldelectrica, pîna la demararea sezonului de încalzire, dupa ce va examina costurile prezentate de la furnizorul de energie electrica și termica, informeaza MOLDPRES.

Termoelectrica a solicitat ANRE majorarea tarifului pentru producerea energiei electrice cu 12,3 la suta și a tarifului pentru energia termica livrata consumatorilor cu 27,4 la suta. Cererea este motivata prin creșterea semnificativa a costurilor…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un pas spre tarifele diferențiate la energia electrica 

16:21, 18.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a aprobat astazi coeficienții pentru tarifele diferențiate la energia electrica ce vor fi aplicați consumatorilor finali in cadrul unui proiect pilot derulat de Ministerul Energiei in parteneriat cu UNDP Moldova și Guvernul Italiei. Este vorba de instalarea…

Prețul motorinei creste cu 6 bani, in acest weekend: Ce se intampla cu benzina

12:20, 14.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, motorina va fi mai scumpa cu 6 bani, iar prețul benzinei scade cu 2 bani.

Prețul motorinei ramane neschimbat, iar cel al benzinei continua sa scada: Cat vor costa maine carburanții

12:15, 13.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei ramane neschimbat.

Prețul la motorina a scazut pina la cel mai mic nivel din acest an

12:01, 05.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) constata ca trendul general care a inceput in a doua jumatate a lunii aprilie, manifestat printr-o scadere constanta a prețurilor la carburanți, ajunge sa aduca cele mai mici prețuri din acest an. Prin urmare, prețul actual la motorina inregistreaza…

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.


Ce parere ai despre aceasta stire?