Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANNA LESKO, instantaneu fierbinte rau de tot: Arde mai tare ca soarele intr-o zi caniculara!

Publicat:

Cantareata i-a zapacit pe fanii ei, cu o fotografie mai mult decat senzuala! Fix cand afara termometrele aratau peste 30 de grade, Anna a postat o fotografie in care apare intr-o ipostaza hot! Daca tot e mijlocul lui iunie, Lesko s-a lasat imortalizata la doar cativa metri de plaja, cu marea si palmierii servind drept [...] ANNA LESKO, instantaneu fierbinte rau de tot: Arde mai tare ca soarele intr-o zi caniculara!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM. Victoria Sanduța: „Așa mi-e vocea. Mama mi-a spus ca trebuia sa fiu cantareața de opera”

14:50, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

Motivul pentru care Narcisa Manelista și Cristina Pucean nu mai colaboreaza in prezent. Ce s-a intamplat intre cele doua: „La un eveniment...”

14:35, 18.06.2024 - Narcisa Manelista a explicat ce se intampla intre ea și Cristina Pucean. Cele doua au colaborat timp de mai mulți ani, dar la un moment dat s-a schimbat relația dintre ele. Cantareața a povestit detalii importante din trecut și care a fost motivul care le-a facut sa inceteze sa mai aiba proiecte impreuna.

VIDEO Lana del Rey se cearta cu un grup de oameni care au urmarit-o și fotografiat-o, la Paris: „Plecați de langa mine!”

17:30, 08.06.2024 - Cantareața americana Lana Del Rey a fost surprinsa certandu-se cu mai mulți oameni cu care au urmarit-o și fotografiat-o in public, la Paris, in contextul in care ea participa la un festival de muzica, scrie sambata publicația britanica The Independent.

Soarele a rasarit, din nou, pe strada lui Feli, dupa separarea de tatal fetiței! Cantareața, declarații exclusive despre noul iubit! De ce nu se afișeaza cu acesta / VIDEO

23:00, 02.06.2024 - ”Binecuvantare e, cand rasare soarele...”, așa suna versurile lui Feli și se pare ca sunt cat se poate de reale și se aplica și in viața frumoasei cantarețe. Dupa o perioada ”cu nori”, soarele a aparut in viața ei și din nou e fericita. E intr-o noua relație și ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro,…

Smiley, fotografie emotionanta cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai

22:01, 01.05.2024 - De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționanta cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales sa-și petreaca timpul liber alaturi de micuța sa. Daca in alți ani alegea sa mearga la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia sa stea cu…

„Detoxifiere” la un restaurant din Verona: clienții care renunța la telefonul mobil primesc o sticla de vin gratuita

23:10, 15.04.2024 - Un restaurant italian ofera o sticla de vin gratuita clientilor care renunta la telefoanele mobile in timpul mesei, scrie luni, 15 aprilie, The Guardian, potrivit News.ro.Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, deschis in luna martie in Verona, celebrul oras al iubirii, a declarat ca…

Ce fotografie superba a reușit sa faca un fotograf in timpul eclipsei

01:01, 11.04.2024 - Un fotograf american a reușit sa surprinda intr-o imagine un avion de linie care „taie” in zbor eclipsa totala de Soare care a fost vizibila luni din America de Nord. „Am facut aceasta fotografie minunata a unui avion care zboara prin eclipsa totala din Jonesboro, Arkansas. Ce experiența minunata!”,…

Fotografie virala: Un avion „taie” in zbor eclipsa totala de Soare

21:45, 09.04.2024 - Un american a surprins in imagini eclipsa totala in Arkanas, iar fotografia sa a devenit rapid virala dupa ce a postat-o pe rețelele sociale pentru ca surprinde Soarele perfect acoperit de Luna si un avion de linie.


Ce parere ai despre aceasta stire?