Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM anunță o schimbare radicală a vremii în România: începe în weekend!

Publicat:
ANM anunță o schimbare radicală a vremii în România: începe în weekend!

"Avertizarea cod galben este valabila pana in aceasta seara, la ora 23.00. Aversele pot fi in continuare torențiale, cu posibile caderi de grindina.Avertizarea generala cod galbena fost amendata cu o serie de avertizari nowcasting cod portocaliu de furtuna care vizau județele Braila, Tulcea și Galați. Cod galben de vijelii cu grindina. ANM anunța un nou POTOP peste Romania. HARTA actualizata Maine, aria precipitațiilor va fi in restrangere in toata țara, deși mai sunt posibile averse și caderi de grindina.De maine, in weekend și inceputul saptamanii viitoare, revin temperaturile ridicate, in multe…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Șefa ANM anunța o schimbare radicala a vremii in Romania: Incepe la finalul acestei saptamani

20:40, 03.07.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat ca furtunile care au pus stapanire pe Romania iși vor reduce intensitatea incepand de joi. Totodata, incepand de vineri, vremea se va incalzi puternic, iar in weekend și la inceputul saptamanii viitoare vom avea temperaturi caniculare.

Schimbare semnificativa a vremii in Romania. ANM anunta cand vine valul de aer tropical in extindere la noi in tara

14:35, 30.05.2024 - Vin noi alerte de ploi torentiale, vijelii si grindina, avand in vedere ca a intrat in vigoare un cod galben de vreme rea.In continuare ne aflam sub influența unei mase de aer cu potențial de instabilitate atmosferica ce se va manifesta in aproape toata țara.

Schimbare radicala a vremii. De la furtuni la temperaturi de vara in doar cateva zile

07:50, 24.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca, dupa cateva zile cu temperaturi scazute și furtuni in aproape toata țara, vremea se va incalzi. Mateescu precizeaza ca, in weekend, temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, iar ploile vor fi doar locale. ”Este posibil sa avem probabilitate destul…

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii, dupa furtunile puternice din ultimele zile

20:20, 23.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca vremea se va incalzi, dupa cateva zile cu temperaturi mai scazute și furtuni in aproape toata țara. Mateescu arata ca, in weekedn, temperaturile maxime vor ajunge la 29 de grade, iar ploile se vor manifesta doar local.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Furtuni puternice, grindina și vijelii in aproape toata țara

19:50, 21.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca in zilele de miercuri și joi vom avea parte de ploi, furtuni și vijelii in aproape toata țara, in special seara. Totuși, pe timpul zilei temperaturile vor fi in creștere și vom avea primele valori apropiate de 30 de grade.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta

11:01, 17.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, arata faptul ca, in ultimele zile, am avut parte o vreme rece și ploioasa, dar incepand din acest weekend temperaturile vor fi in creștere. Incepand din acest weekend, temperaturile vor urca la 27-28 de grade, tendința care se va menține și in cursul saptamanii viitoare.

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea o perioada cu frig și ploi, in luna mai

11:05, 30.04.2024 - Meteorologii ANM anunta ca, de 1 Mai si de Paste, temperaturile vor fi usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii si ca vor fi ploi in regiunile sud-vestice, sudice si sud-estice, informeaza News.ro.Saptamana 29.04.2024 – 06.

Weekend cu temperaturi de vara, urmat de o schimbare radicala a vremii. Temperaturile medii scad cu 15 grade

21:50, 12.04.2024 - Acest sfarsit de saptamana si debutul saptamanii viitoare va fi caracterizata de o vreme deosebit de calda. Luni este posibil sa fie cea mai calda zi din acest episod, a precizat, la Radio Romania Actualitati, Elena Mateescu, directoarea Administratiei Nationale de Meteorologie.De marti, insa, temperaturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?