Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM a actualizat progroza! Meteorolog de serviciu: "Va fi foarte frig în zilele următoare și de Florii"

Publicat:

Anunt de ultima ora al meteorologilor! Dupa o perioada cu ploi, vremea se raceste drastic. este la de Meteorologie si sta de vorba cu meteorologul de serviciu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, sub o cupola de foc. Ce ne așteapta in zilele urmatoare

11:10, 20.06.2024 - Peste jumatate din țara, inclusiv Municipiul București, se afla sub avertizari de cod galben și cod portocaliu de canicula joi și vineri, informeaza Administrația Naționala de Meteorologie.

Anunț important al ANM! Cat mai ține canicula in Romania. Cum va fi vremea in perioada urmatoare

09:30, 10.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Temperaturile sunt extreme in țara noastra. Iata cat mai ține canicula in Romania, dar și cum va fi vremea in perioada urmatoare!

VREMEA pana in 10 iunie. Care vor fi zilele mai calde și insorite. Ploile vor fi puține. Prognoza meteo pe patru saptamani

18:30, 10.05.2024 - VREMEA pana in 10 iunie. Care vor fi zilele mai calde și insorite. Ploile vor fi puține. Prognoza meteo pe patru saptamani Vremea pana in 10 iunie. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru urmatoarele patru saptamani. Temperaturile vor urca de la valori de 21-25…

Temperaturile anunțate de meteorologi pentru perioada urmatoare. Unde va ploua

14:30, 22.04.2024 - Potrivit estimarilor emise de Administrația Naționala de Meteorologie, Romania se pregatește sa intampine o perioada caracterizata de condiții meteorologice variate. Prognoza pentru intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024 aduce o diversitate de temperaturi, dar și precipitații.

Anunț ANM! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii

10:45, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii. Ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Vremea va intra intr-un proces semnificativ de racire in zilele urmatoare, in intreaga tara

09:56, 16.04.2024 - Vremea va intra intr-un proces semnificativ de racire in zilele urmatoare, in intreaga tara Vremea va intra intr-un proces semnificativ de racire in zilele urmatoare, in intreaga tara, iar probabilitatea pentru precipitatii, sub forma de ploaie, dar si mixte in zona montana inalta, se va mentine ridicata…

Vremea se strica in zilele urmatoare. Va ploua in mare parte din țara

07:01, 16.04.2024 - Vremea se strica in zilele urmatoare, temperaturilor vor scadea simtitor fata de astazi si va ploua in mare parte din tara. Daca in sud vor mai fi si maine 33 de grade la amiaza, in vest si nord-vest temperaturile nu vor mai trece de 20 de grade. Alina Serban, de la Administratia Nationala de Meteorologie:…

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!


Ce parere ai despre aceasta stire?