Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aniversare smerită în Eparhia Dunării de Jos. S-a împlinit un sfert de secol de la întronizarea Arhiepiscopului Casian

Publicat:

Evenimentul a fost marcat cu deosebita discretie, la  la Capela Centrului Social Filantropic „" - . Ierarhul si-a petrecut o buna parte din zi cu copiii sarmani care-si petrec gratuit vacanta in tabara organizata de de Jos la .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petrecere de fițe pentru Joseph, fiul lui Luis Gabriel! Micuțul a implinit 2 ani / FOTO

17:40, 22.06.2024 - A fost sarbatoare mare in familia lui Luis Gabriel. Artistul și femeia alaturi de care acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste au organizat o petrecere de fițe cu ocazia zilei de naștere a micuțului lor, Joseph.

Parcari de secol 21, in municipiul Arad

17:16, 06.06.2024 - ARAD. In mai puțin de un an de zile, Aradul va avea parcari de secol XXI, grație unei finanțari in valoare de 3,9 milioane de lei obținute de Primaria Municipiului Arad prin Planul Național de Redresare și Reziliența.

Bogdan Mocanu a implinit 28 de ani! A petrecut pe lux și opulența de ziua lui de naștere: ”Asta da aniversare” / FOTO

17:15, 05.06.2024 - Bogdan Mocanu a petrecut pe cinste de ziua lui de naștere! A implinit 28 de ani și aceasta ocazie nu a putut trece fara un eveniment pe masura așteptarilor! Bogdan Mocanu a avut o aniversare pe care nu o va uita prea curand! Iata cum a petrecut in ziua cand a implinit 28 ani!

Soția lui Florin Salam, sarbatorita cu fast. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani. Imagini de la petrecerea organizata de ziua ei de naștere / VIDEO

14:25, 04.06.2024 - Zi importanta in familia lui Florin Salam, caci manelistul și-a sarbatorit soția. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani și a fost surprinsa de oamenii dragi inca de la primele ore, ca mai apoi, pe seara, cantarețul sa dea o petrecere demna de „regina” lui.

Adrian Mutu, imagini de colecție alaturi de Cristiano Ronaldo! Sportivul i-a facut o surpriza fiului sau: „Visul s-a implinit” / FOTO

10:25, 18.05.2024 - Adrian Mutu a postat imagini de colecție alaturi de fiul sau și Cristiano Ronaldo! Sportivul a reușit sa ii faca o surpriza baiatului sau, Tiago, cu ocazia zilei de naștere. Ba chiar mai mult, au obținut și un autograf de la celebrul fotbalist. Emoții mari in Arabia Saudita.

COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol

18:00, 16.04.2024 - La Satu Mare se pregatește unul dintre cele mai importante acțiuni culturale a ultimilor ani. The post COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?