Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Merkel reacționează la expulzarea diplomaților europeni din Rusia. Ambasadorul rus la Berlin a fost chemat la explicații

Publicat:

a calificat drept „nejustificata” expulzarea de catre Rusia a mai multor diplomați europeni, vineri, pentru ca au participat la protestele in sprijinul disidentului , relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul SUA la Moscova a fost chemat la Ministerul de Externe, dupa atacul Ucrainei asupra orașului Sevastopol

13:10, 24.06.2024 - Ambasadorul SUA la Moscova, John Sullivan, a fost chemat la Ministerul de Externe dupa atacul Kievului cu rachete asupra orașului Sevastopol din Crimeea, pe care Rusia in catalogheaza drept „atac terorist”.

Rusia are 100 de focoase nucleare in coasta NATO, a dezvaluit șeful diplomației poloneze

12:25, 12.06.2024 - Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a declarat in cadrul Conferinței privind reconstrucția Ucrainei de la Berlin ca Rusia reprezinta o amenințare pentru teritoriul Uniunii Europene.

Zelenski promite sa restabileasca instalațiile energetice distruse ale Ucrainei  

18:45, 11.06.2024 - Pina in iarna anului 2024-2025, Ucraina intenționeaza sa readuca in funcțiune toate instalațiile energetice distruse de Rusia, acolo unde lucrarile de restaurare sint posibile. Acest lucru a fost declarat de președintele ucrainean Vladimir Zelenski la ceremonia de deschidere a Conferinței de restabilire…

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Varșovia 'pune lesa' diplomaților ruși - Singurul care se poate deplasa liber este ambasadorul

12:31, 28.05.2024 - Polonia va limita deplasarile diplomatilor rusi pe teritoriul sau, restrictii motivate de guvernul de la Varsovia prin "razboiul hibrid" desfasurat de Rusia contra UE, relateaza agentiile internationale de presa, noteaza Agerpres.

Rabdarea lui Putin. ”FSB și-a infipt in sfarșit dinții in ministerul Apararii”

09:35, 27.05.2024 - In saptamanile de cand Vladimir Putin l-a demis pe vechiul sau ministru al Apararii, Serghei Soigu, serviciul de securitate rus al FSB a urmarit o serie de cazuri de corupție la nivel inalt impotriva unui ministru adjunct și a șefilor de departament, in ceea ce mulți oameni din interior numesc acum…

Rusia ataca cibernetic Germania și Cehia. Ce masuri s-au luat

01:05, 07.05.2024 - Germania a anuntat luni ca si-a rechemat in tara “pentru consultari” ambasadorul din Rusia, dupa ce vineri a acuzat un grup de hakeri rusi pentru o campanie de atacuri cibernetice, relateaza AFP, conform agerpres.ro. Ambasadorul va ramane o saptamana la Berlin, apoi va reveni la post la Moscova, a precizat…

Tensiune rara pe axa Tadjikistan - Rusia: ambasadorul rus a fost chemat sa explice unele acțiuni ale Moscovei

18:45, 29.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei pentru a protesta fata de ceea ce a descris ca fiind un tratament nedrept pe care Moscova il aplica cetatenilor tadjici, o disputa rara intre cei doi aliati post-sovietici, relateaza Reuters, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?