Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Merkel cere eliberarea lui Navalnîi, încetarea represiunii manifestaţiilor

Publicat:

Cancelarul german, , a cerut marti seara eliberarea imediata a opozantului rus si incetarea represiunii manifestatiilor opozitiei ruse, transmit AFP si Reuters.

"Verdictul impotriva lui este foarte departe de normele statului de drept. Navalnii trebuie sa fie eliberat imediat. Violenta contra manifestantilor pasnici trebuie sa inceteze", a scris cancelarul federal intr-un mesaj publicat pe Twitter de purtatorul sau de cuvant, .

 

Kanzlerin #Merkel: " gegen Alexey #Nawalny ist fernab jeder…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inalt lider Hamas: amendamentele propuse pentru incetarea focului in Gaza nu sunt semnificative

15:55, 13.06.2024 - Modificarile pe care Hamas le-a cerut la o propunere de incetare a focului facuta de Statele Unite sunt „nesemnificative” și includ retragerea completa a trupelor israeliene din Fașia Gaza, a declarat joi pentru Reuters un inalt lider al gruparii.

(VIDEO) Biden spune ca este „timpul ca acest razboi sa se incheie”. A prezentat Hamas propunerea Israelului de incetarea focului

09:00, 01.06.2024 - Președintele Joe Biden a afirmat vineri ca ca este „timpul ca acest razboi sa se incheie” in timp ce a prezentat propunerea israeliana de incetare a focului. Hamas a ajuns pana la un punct in care nu mai poate efectua tipul de atac care a declanșat actualul conflict de opt luni din Gaza. Biden a prezentat…

Donald Trump, anunț de ultima ora: Ce decizie a luat dupa verdictul tribunalului din New York

19:31, 31.05.2024 - Donald Trump a declarat vineri ca va face apel la verdictul de joi, care a facut din el primul președinte american condamnat pentru o infracțiune, deși va trebui sa aștepte pana dupa pronunțarea sentinței, pe 11 iulie, inainte de a face acest pas, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Donald Tusk anunta ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac: „Au fost multe din acestea ieri”

18:30, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, iar un site de stiri polonez sustine ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters, preluata de Agerpres."Au fost multe…

Violența politica in Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav ranit de persoane necunoscute

18:41, 04.05.2024 - Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere in Germania, a fost grav ranit de necunoscuti in timp ce lipea afise electorale, au anuntat sambata politia si ministrul de interne, care a avertizat impotriva cresterii “violentei antidemocratice”, relateaza dpa, AFP si Reuters, conform…

Suspans la cote maxime: delegația Hamas sosește azi la Cairo! Vor oferi raspunsul la propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor?

04:05, 04.05.2024 - O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas va vizita Cairo sambata, a declarat un oficial Hamas pentru Reuters, pe fondul asteptarilor ca va oferi un raspuns scris la propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor din Fasia Gaza, informeaza Reuters, citat de AGERPRES.

Putin nu uita și nu iarta - Preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii, sancționat de Biserica Ortodoxa Rusa

10:41, 24.04.2024 - Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anuntat marti pe site-ul sau de internet ca preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii a fost oprit de la slujire pe timp de trei ani, transmite Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?