Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajaţii Salinei Ocna Dej se întorc în subteran

Publicat:

Solidaritatea" din cadrul Salinei Ocna Dej, , a declarat, joi, ca marti va avea loc o noua runda de negocieri, la Bucuresti, cu conducerea a Sarii.

„Am o veste buna, protestul nu s-a incheiat, dar am decis ca de la ora 23 sa reluam activitatea la . Urmeaza marti o noua runda de negocieri la Bucuresti, in cadrul comisiei paritare. Noi am decis reluarea activitatii ca semn al bunelor noastre intentii", a spus Mogojan, potrivit Mediafax.

vor decide in functie de rezultatul negocierilor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Judecatorii din București au decis ca melodiile cu versuri vulgare pot fi interpretate in mod public

19:45, 04.07.2024 - Judecatorii din București au luat o decizie importanta, respingand amenda impusa artistului Gheboasa pentru interpretarea melodiilor cu versuri considerate vulgare in timpul unui concert. Aceasta hotarare vine dupa un incident care a avut loc vara trecuta la un festival din Romania, unde artistul in…

Toate partidele din a șaptea runda de la Superbet Chess Classic Romania 2024 s-au incheiat la egalitate

13:05, 04.07.2024 - București, 4 iulie 2024 – Concurența pentru primul loc din clasamentul Superbet Chess Classic 2024 devine și mai acerba odata cu finalul celei de-a șaptea runde: doar 0,5 puncte il despart pe Fabiano Caruana de Marii Maeștri aflați pe locul al doilea - Gukesh Dommaraju, Praggnanandhaa Rameshbabu și…

Superbet Chess Classic Romania 2024: meciurile din runda a cincea a turneului

04:25, 01.07.2024 - Toate meciurile din runda a cincea a turneului de sah Superbet Chess Classic Romania 2024, cea de-a doua etapa a circuitului Grand Chess Tour, gazduit de Grand Hotel din Bucuresti, s-au incheiat cu remize, duminica, informeaza AGERPRES.

SCM USV joaca derbiul campionatului de rugby pe terenul lui Dinamo

11:26, 13.06.2024 - Runda a VIII-a a Ligii de Rugby programeaza un duel tare chiar din deschidere. Echipa banateana, lider al clasamentului, se deplaseaza la București, pentru partida cu Dinamo, campioana naționala. Meciul va avea loc vineri, 14 iunie, de la ora 13.00, la stadionul Florea Dumitrache. La acest moment, echipa…

Care sunt cele mai populare restaurante de pe Bolt Food: Gurmanzii au decis

12:35, 23.05.2024 - Bolt Food premiaza restaurantele de top din București și Cluj, in cadrul ediției Bolt Food Awards 2024. Restaurantele sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate in funcție de cum comanda utilizatorii din aplicație. Bolt Food Awards este o campanie internaționala de recunoaștere…

FOTO Gestul lui Piedone a devenit viral in București: Autobuzele dupa care toți intorc capul

21:31, 21.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidat la Primaria Capitalei, a decis sa faca un gest care a atras atenția multor cetațeni din București. Pe strazile Capitalei au aparut autobuzele roz, cu mesaj special de la Piedone.

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

ATP Țiriac Open 2024: Triplu campion de Grand Slam, duel cu unul dintre favoriți in runda inaugurala

17:01, 13.04.2024 - Nume importante din tenisul masculin se vor afla la startul turneului Țiriac Open (ATP 250) de la București, iar in primul tur se vor intalni Stanislas Wawrinka (multiplu campion de Grand Slam) și Nuno Borges (favorit 7).


Ce parere ai despre aceasta stire?