Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Rădulescu: În România, din 2014 nu se mai fac reforme structurale. Deși totul se face acum de pe telefon, noi rămânem ultimii din Europa la digitalizare

Publicat:

&"În România, din 2014 nu se mai fac reforme structurale. Am încheiat un acord cu FMI pe care nu l-am dus la capat, ci am preferat sa dam drumul la politici care toarna gaz pe foc și care stimuleaza cererea. Ar trebui sa abordam convergența fața de țarile avansate și din punct de vedere al obiceiurilor de consum. Sa creștem gradul de digitalizare, unde suntem la coada Europei. Azi, totul e la un click distanța. Uitați-va la ce se întâmpla în turism: Mergeți în orice țara și veți vedea ca toate aeroporturile sunt pline, hotelurile sunt pline, totul se face…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stanga pierde jocul in Europa: turbulențe majore in Spania, Grecia, Cehia și Bulgaria

09:35, 27.06.2024 - Partidele populiste de extrema-dreapta prind viteza in Europa, dar inseamna asta oare ca prabușirea formațiunilor de stanga este ireversibila? Tendința din unele țari europene arata o criza grava de sprijin popular pentru stanga, care este adesea fragmentata, iar dupa ultimele rezultate slabe, multe…

Romania si alte trei tari UE, pe lista Consiliului Europei pentru discriminarea romilor in mass-media: Presa ii prezinta ca fiind violenti, needucati si inapoiati

19:35, 19.06.2024 - Consiliul Europei a prezentat marti intr-un studiu o serie de recomandari pentru combaterea discriminarilor in mass-media fata de comunitatile alcatuite din romi si nomazi in patru tari europene, respectiv Bulgaria, Grecia, Italia si Romania, informeaza Agerpres.Acest studiu, coordonat de Consiliul…

Discriminarea romilor. Consiliul Europei, recomandari pentru Romania si alte 3 tari

18:26, 19.06.2024 - Consiliul Europei a prezentat marti intr-un studiu o serie de recomandari pentru combaterea discriminarilor in mass-media fata de comunitatile alcatuite din romi si nomazi in patru tari europene, respectiv Bulgaria, Grecia, Italia si Romania. Acest studiu, coordonat de Consiliul Europei in cadrul programului…

Țara din Europa unde se gasesc cele mai bune ape pentru inotat: Romania prinde cu greu topul

06:05, 30.05.2024 - Grecia se afla pe primele poziții in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in ceea ce privește calitatea apelor pentru scaldat, in timp ce Romania prinde cu greu acest top, potrivit raportului dat publicitatii in acest sens de Agenția Europeana de Mediu (AEE) și Comisia Europeana.

Toate apele pentru scaldat identificate oficial in Romania ­indeplinesc cel putin standardul minim de calitate

00:20, 30.05.2024 - Proportia locurilor de scaldat din Romania cu o calitate “excelenta” a apei a fost de 70% si toate apele pentru scaldat identificate oficial in Romania au indeplinit cel putin standardul minim de calitate in 2023, arata cel mai recent Raportul anual privind apa pentru scaldat, publicat de Comisia Europeana…

Polonia și Grecia solicita Uniunii Europene un „scut” antiaerian in Europa

14:30, 24.05.2024 - Varșovia și Atena au cerut joi Uniunii Europene sa se doteze cu un „scut” antiaerian, pentru a se proteja mai bine in plin razboi intre Rusia și Ucraina, anunța un comunicat comun semnat de cele doua state. „Europa, spun cele doua țari, va fi sigura cata vreme cerul de deasupra ei va fi sigur”, au […]…

Romania va continua sa sprijine Ucraina "cu toate puterile". Anunțul premierului Marcel Ciolacu

15:05, 23.05.2024 - El a adaugat ca Romania isi propune sa fie unul dintre "cei mai importanti" actori ai procesului de reconstructie a Ucrainei."Din pacate, dupa mai bine de doi ani de la declansarea agresiunii oribile a Rusiei, se repeta zilnic aceleasi scene dramatice (...) - oameni morti, valuri de refugiati ucraineni…

Gabriela Firea: „Cu ajutorul fondurilor UE putem moderniza comunitațile din Romania”

08:51, 09.05.2024 - „Sarbatorim, din nou, Ziua Europei avand inca la granița cel mai sangeros conflict pe care „Batranul continent” il cunoaște de la finalul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Este un avertisment pentru noi, ce mai norocoși, din partea pașnica a Europei, ca pacea nu este un dat.Ramanem motivați sa ne facem…


Ce parere ai despre aceasta stire?