Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Popov: Alegerile anticipate ar avantaja Socialiştii şi ar dezavantaja Democraţii şi Blocul ACUM

Publicat:

pentru , , nu exclude scenariul alegerilor parlamentare anticipate, in cazul in care nu se va reusi formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 24 februarie. In opinia sa, aceasta situatia ar avantaja cel mai mult Socialistii lui si mai putin pe Democrati sau Blocul ACUM.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Igor Dodon pentru Current Time: Socialiștii nu se vor alia cu blocul Pobeda

22:00, 26.06.2024 - Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, spune ca vina pentru razboiul din Ucraina aparține „ambelor parți”, ca scenariul ucrainean nu se poate repeta in Moldova și ca opoziția de la Chișinau trebuie sa se uneasca pentru a invinge PAS-ul, scrie Europa Libera .

Ludovic Orban: Pentru alegerile prezidentiale si parlamentare Forta Dreptei va continua batalia cu PSD

19:45, 25.06.2024 -  Forta Dreptei va continua ''batalia cu PSD'' si se va bate pentru ca alegerile prezidentiale sa nu fie castigate de catre un candidat PSD, a declarat, marti, presedintele formatiunii, Ludovic Orban. 

Macron a spus de ce au fost necesare alegerile anticipate in Franța

09:05, 20.06.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca țara ar fi in haos daca nu ar fi convocat alegeri parlamentare anticipate, dupa ce partidul sau a fost invins de partidul de extrema-dreapta Rassemblement Nationale in alegerile europarlamentare, transmite Bloomberg. El a declarat ca dizolvarea Adunarii…

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy avertizeaza ca Franta ar putea fi cuprinsa de haos dupa alegerile anticipate

09:50, 17.06.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a avertizat duminica ca decizia neasteptata a presedintelui Emmanuel Macron de a dizolva Adunarea Nationala si de a convoca alegeri legislative anticipate ar putea sa provoace haos in Franta, potrivit Reuters.

Doar 3.000 de romani s-au inregistrat pentru a vota prin ­corespondenta la alegerile parlamentare si prezidentiale

00:15, 03.06.2024 - 1.410 de romani din strainatate s-au inregistrat la Autoritatea Electorala Permanenta, incepand din 1 aprilie si pana vineri, 31 mai a.c., pentru a vota prin corespondenta la alegerile parlamentare, si 1.461 pentru prezidentiale, anunța instituția, citata de Hotnews. La alegerile pentru Senat si Camera…

Igor Donon cere ca Republica Moldova sa aiba relații mai bune cu Rusia și China. „Haideti sa ne intoarcem la un dialog normal cu partenerii nostri”

08:36, 02.06.2024 - Igor Dodon, liderul prorus al celui mai mare partid de opozitie din Republica Moldova, a indemnat, sambata, alte grupuri sa-si uneasca fortele pentru a prezenta un sigur candidat impotriva presedintei proeuropene Maia Sandu la alegerile prezidentiale din octombrie, și a cerut relatii mai bune cu Rusia…

Bode cere liberalilor sa fie combativi cu social-democrații la alegerile locale

22:35, 08.05.2024 - Secretarul general al Partidului National Liberal (PNL), Lucian Bode, a declarat miercuri, la Alba Iulia, ca faptul ca liberalii au o alianta pentru europarlamentare cu social-democratii nu inseamna ca nu ar trebui sa fie aratate minusurile guvernarilor locale ale acestora, despre care a sustinut ca…

Ce trebuie sa faca romanii care vor sa voteze din strainatate la alegerile parlamentare și prezidentiale

16:21, 01.04.2024 - Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a comunicat, luni, procedura de inregistrare a alegatorilor romani aflați in afara țarii pe portalul www.votstrainatate.ro pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.


Ce parere ai despre aceasta stire?