Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, pregătită de o nouă vacanță de lux. Ce destinație exclusivistă a ales vedeta / FOTO

Publicat:

a depașit momentele mai puțin placute din viața ei, așa ca acum a sosit momentul potrivit pentru o noua vacanța. Fara a se sfii, vedeta a impartașit totul cu marea comunitate de care se bucura in mediul online. Iata ce destinație de lux a ales de data aceasta frumoasa bruneta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cu cine pleaca Laura Giurcanu in vacanța! Au ales o destinație spectaculoasa: ”Merg pe o insula” / VIDEO

12:45, 14.06.2024 - Lauda Giurcanu se pregatește sa plece in vacanța! Nu singura, ci alaturi de una dintre cele mai apropiate persoane din viața ei! Au ales impreuna o destinație spectaculoasa, foarte departe de Romania! Iata cine o va insoți pe Laura Giurcanu in urmatoarea vacanța!

Vacanța de vedeta. Cat costa o vacanța in cele mai spectaculoase locuri din Florida. Sorin Stratulat s-a intors cu sfaturi importante: ”Am avut niște surprize” / VIDEO

17:25, 08.06.2024 - Romanii sunt din ce in ce mai atrași de Statele Unite ale Americii, iar unul dintre locurile pe care mulți iși doresc sa il viziteze este Florida. Ei bine, avem vești bune pentru doritori, caci Sorin Stratulat s-a intors cu povești spectaculoase și sfaturi utile. iata cat te costa o vacanța in cele…

A fost introdusa o noua destinație pentru vacanța, direct din București. Biletele au fost puse in vanzare de agenții

10:40, 04.06.2024 - O noua ruta de zbor a fost introdusa dinspre București catre o destinație inedita. Anunțul cu privire la schimbare a fost facut in urma cu puțin timp, iar romanii se vor putea bucura de o vacanța pe cinste. Prețul biletelor difera in funcție de zile, fiind in jur de 100 de euro.

Vacanța de vedeta. Care este destinația de vacanța preferata de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodata la agenții de turism

17:56, 18.05.2024 - Adina Buzatu și-a dorit ca in 2024 sa calatoreasca mai mult nu doar pentru proiectele de pe plan profesional, ci și pentru a se relaxa. Stilista a reușit sa viziteze mai multe locuri, dar de departe, pe lista preferințelor se afla Cuba, unde și-ar mai dori sa revina.

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Sore a bifat o noua vacanța. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este fantastic” / FOTO

12:45, 06.04.2024 - Sore adora sa calatoreasca, așa ca, in ultima perioada, a fost plecata mai mult in vacanța. Dupa ce, la jumatatea lunii martie a fost in Italia, alaturi de noul partener, artista și-a facut, din nou, bagajele și a dat Romania pe o destinație preferata de iubitorii sporturilor de iarna.


Ce parere ai despre aceasta stire?